Ooit komt de tijd dat je dochtertje oorbellen wil dragen. De meeste dochtertjes willen net zoals haar eigen mama worden. Daar hoort in bijna alle gevallen ook oorbellen bij. Ook bij ons kwam het op een gegeven moment sprake. Waar ze eerst behoorlijk eigenwijs was, verandert ze nu langzaam maar zeker. Ze wordt rustiger, ze wordt nieuwsgieriger en ze vindt tegenwoordig bijna alles leuk. Zo ook de oorbellen van haar moeder. Van mij dus. Nu heb ik een paar setjes liggen waar mijn dochtertje niet aan mag komen. Inmiddels heeft ze zelf twee hele leuke setjes die ze regelmatig afwisselt. Voor haar verjaardag wilde ik daarom graag nieuwe oorbellen kopen. Bij Lotjes Lokjes kun je leuke oorbellen voor meisjes kopen. Ze zijn niet alleen maar leuk. Deze oorbellen voor meisjes zijn ook nog eens heel gevarieerd. Kijk maar eens op https://www.lotjeslokjes.nl/oorbellen-meisje/ voor het overzicht.

Heel veel oorbellen voor meisjes

Het is zo ontzettend leuk dat er tegenwoordig verschillende oorbellen voor meisjes te koop zijn. In mijn tijd had je vaak normale knopjes. Nu kun je bijvoorbeeld kiezen uit panda’s, flamingo’s of ananassen. Deze oorbellen voor meisjes worden steeds populairder. Ik zie om me heen steeds meer jonge meisjes oorbellen dragen. Zelf vind ik dat alleen maar mooi. Wel vind ik het belangrijk dat het kind zelf de beslissing heeft gemaakt om oorbellen te willen dragen. Mijn dochtertje was vier toen ze graag oorbellen wilde. Voor haar vijfde verjaardag hebben we daarom ook een cadeau gegeven waarbij zij twee leuke oorbellen voor meisjes mocht uitkiezen. Inmiddels wordt ze bijna zeven. Ook nu wilde ik haar weer nieuwe oorbellen geven. Via een vriendin ben ik terecht gekomen op de website van Lotjes Lokjes, https://www.lotjeslokjes.nl/. Het is een hele vrolijke website waar van alles wordt verkocht voor de jongere meisjes. Je krijgt alleen bijna een keuzedilemma. Alles wat leuk is wil je in het winkelmandje doen. Ook ik had er last van: vijf verschillende oorbellen voor meisjes lagen te pronken in het mandje. Daarnaast had ik nog wat haarbanden en strikjes gezien. Echter had ik al besloten om mijn dochtertje nieuwe oorbellen te geven. Alle haarbanden en strikjes gingen daarom weer het mandje uit. Mijn man heeft uiteindelijk de knoop doorgehakt en een setje oorbellen uitgekozen.

Nieuwsgierig naar haar reactie

Oorbellen voor meisjesMorgen vieren we de verjaardag van mijn dochtertje. De oorbellen zijn ingepakt en klaar om te schitteren. Ik weet zeker dat mijn dochter ontzettend blij zal zijn met haar nieuwe setje. Mocht je nieuwsgierig zijn naar haar setje, ik heb dit keer echte zilveren oorbellen voor meisjes gekocht. Op dit moment is ze helemaal in de ban van eenhoorns. Het was dan ook een makkelijke keuze om te kiezen voor eenhoorn-oorbellen. Echter, alleen daarvan zie je in de webshop al zestien varianten. Ja. Je leest het goed. Zestien varianten oorbellen voor meisjes die met eenhoorns versierd zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit de volgende varianten:

  • Dansende eenhoorn;
  • Eenhoorn hartje;
  • Eenhoorn ster;
  • Eenhoorn roze;
  • Eenhoorn pastel;
  • Eenhoorn lichtroze glitter;
  • Eenhoorn felroze;
  • Eenhoorn paars;
  • Eenhoorn paars/wit.

Dit was dan ook nog niet eens alles! Daarom was ik zo blij dat mijn man de knoop heeft doorgehakt. We kozen de volgende variant: https://www.lotjeslokjes.nl/product/zilveren-kinderoorbellen-eenhoorn-ster/. Morgen mag ons dochtertje dit direct als eerste uitpakken. Ik denk dat ze deze oorbellen direct in zal doen, zodat ze de hele dag kan schitteren. Wat ook nog eens goed is om te weten is dat deze webshop erg snel kan leveren. Ook wordt er snel en adequaat gereageerd wanneer dit nodig wordt geacht. Bedankt Lotjes Lokjes. We komen zeker terug.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn