esteworld-haartransplantatie - HaartransplantatieAls u vanwege een ziekte veel haar hebt verloren en er dus enkele kale plekken zijn ontstaan op uw hoofd, dan is het goed voor te stellen dat u behoefte zou hebben aan een nieuwe, volle haardos. Als dit niet weer vanzelf gebeurt, dan is het een optie om voor een zogeheten haartransplantatie te gaan. Hiermee kunt u er namelijk voor zorgen dat u weer haar krijgt over uw hele hoofd, en niet op slechts een aantal plekjes… Een haartransplantatie is niet per se noodzakelijk vanwege medische redenen. Het lichaam is even gezond, ongeacht de hoeveelheid haar op  het hoofd. En daarom wordt een haartransplantatie in Nederland niet vergoed door de zorgverzekering. Dit betekent dat het een hele dure grap wordt om hiervoor te gaan. Het is dan ook niet zo vreemd dat veel patiënten hun heil in het buitenland zoeken, waar de tarieven een stuk lager zijn. Toch is er ook wat voor te zeggen dat een haartransplantatie de gezondheid bevordert. Want wie er goed uitziet, krijgt meer zelfvertrouwen, komt beter in zijn vel te zitten en zal daardoor gezonder worden. Of op z’n minst minder vatbaar voor ziektes. Maar helaas wordt hier geen rekening mee gehouden in de zorg in ons eigen land. Bent u ook toe aan een haartransplantatie, omdat u veel haren verloren heeft in de afgelopen tijd? Maar wilt u hiervoor beslist niet te diep in de buidel moeten tasten en wilt u het graag zo goedkoop mogelijk? Denk er dan eens over na om naar een ander land te gaan voor een dergelijke operatie. Dit klinkt misschien als een ver van uw bed show, maar het is eigenlijk helemaal zo gek nog niet. Turkije, om maar eens een voorbeeld te noemen, is een populaire bestemming voor een haartransplantatie die betaalbaar is. Veel mensen worden alleen wat angstig om in een Turks ziekenhuis opgenomen te moeten zijn of door Turkse artsen behandeld te moeten worden. Gelukkig is het helemaal nergens voor nodig om hieraan te twijfelen, omdat er één heel goede haarkliniek is te vinden in Turkije. En dat is Esteworld!  Dit is de enige kliniek in dit land die is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid. Als u hier dus uw haartransplantatie laat doen, dan weet u zeker dat u goed geholpen wordt. Want zeg nou zelf, als het om uw eigen lichaam gaat, dan wilt u toch ook geen enkel risico nemen? Onze specialisten zijn vakkundig en hoog geschoold. Dit betekent dat ze de ingreep met veel precisie en alle zorgvuldigheid die nodig is uit kunnen voeren. Esteworld is een goedgekeurde kliniek en dat zegt natuurlijk al genoeg. Dat betekent dat u hier met een gerust hart naar toe kunt maken, terwijl u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Klink dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog eventjes van de hoed en de rand willen weten? Lees dan gauw verder in de onderstaande alinea, want daarin wordt u exact uit de doeken gedaan wat u zoal van ons kunt verwachten.

Een goede haartransplantatie hoeft helemaal niet duur te zijn

Als u in Nederland voor een haartransplantatie zou gaan, terwijl dit niet strikt noodzakelijk is op medische gronden, dan kan dit u wel eens duur betaald komen staan. U moet welhaast een dief zijn van uw eigen portemonnee om dit mogelijk te maken. Gezondheidszorg is hier nou eenmaal duur en als u dan geen vergoeding krijgt, dan moet u een flink groot budget voor een haartransplantatie reserveren. En zeg nou zelf, daar zit u toch helemaal niet op te wachten? U zou het toch ook liever anders zien en voor minder geld een dergelijke operatie laten doen. Maar dan wilt u natuurlijk niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, de service en de betrouwbaarheid. Bij haarkliniek Esteworld in Turkije bent u aan het juiste adres als u waarde hecht aan:

  • Een betrouwbare haartransplantatie
  • Een behandeling door hoogopgeleide artsen
  • Een eerlijk tarief, zodat u niet meer geld neer hoeft te tellen dan strikt noodzakelijk is
  • Een gedegen voorbereiding op de haartransplantatie, door vriendelijke en deskundige verpleegkundigen.

Als dit allemaal belangrijk voor u is, dan kunt u niet meer om ons heen. Maar dit is nog lang niet alles, want wij bieden nog veel meer. Omdat wij goed begrijpen dat u misschien niet zit te wachten op een hoop gedoe en geregel voor een reis naar Turkije, helpen wij u hierbij. Wij regelen uw vlucht, de overnachtingen en alle andere reisbenodigdheden. Op die manier hebt u er zelf geen omkijken meer naar. Al met al heeft u dus geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen als u voor een haartransplantatie wilt gaan. Wij zijn er ontzettend goed in en regelen alles voor u. Zo bent u een stuk goedkoper uit dan wanneer u de haartransplantatie in eigen land zou laten doen. Bovendien kunt u er nog een leuke vakantie van maken ook. Kijk snel op onze site en vraag meer informatie aan!

Wilt u meer weten?

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Wij kunnen het ons maar al te goed voorstellen dat u hier eerst even goed over na wilt denken. Een haartransplantatie ondergaan is niet niks! Wij geven u graag meer informatie. Bel of mail ons dus snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn