Asus is een bekend merk van pc’s en laptops. Maar ze hebben zich ook toegelegd in de ontwikkeling en bouw van smartphones en tablets. Et is een uitstekend merk in de middenklassen en daardoor voor velen goed betaalbaar. We willen echter gen reclame maken voor dit merk maar u erop wijzen dat er natuurlijk ook weleens iets kapot kan gaan. Dat geldt ook voor uw Samsung, Apple of Nokia product. En ongeluk zit immers in een klein hoekje en het is dan maar te hopen dat u hiervoor verzekerd bent. Dan kunt u de kosten van de Asus reparatie declareren bij uw verzekeraar, en dat is regelmatig de provider zelf. Of u nu wel of niet verzekerd bent, bij ons bent u aan het juiste adres om een relatief goedkope, uiterst snelle en natuurlijk veilige en betrouwbare Asus reparatie uit te laten voeren. Kijk maar eens op probello.nl en lees er alles over de vele voordelen die gepaard gaan bij een Asus reparatie bij Probello. Zo is het alleen al een godsgeschenk dat u niet eens uw huis uit hoeft. Het enige dat u moet doen is uw kapotte Asus ter reparatie aan te bieden door het naar ons op te sturen. Sterker nog, we kunnen het toestel zelfs gratis bij u thuis, op school of op uw werk ophalen. Doorgaans zorgen we er voor dat u de volgende werkdag alweer over uw smartphone kunt genieten. We willen wel de kanttekening plaatsen dat dit afhangt van de staat van het toestel.

Denk aan Asus reparatie aan uw smartphone en tablet

Naast het feit dat we uw toestel voor een Asus reparatie komen ophalen bieden we natuurlijk veel meer voordelen aan. Een korte opsomming daarvan mag in deze tekst natuurlijk niet ontbreken:

  • U krijgt levenslange garantie op de reparatie,
  • Tijdens de Asus reparatie zullen we enkel gebruik maken van originele onderdelen die we bij de fabriek hebben besteld. Daarmee garanderen we dat u uw toestel in originele staat terugkrijgt, eigenlijk zo goed als nieuw. Wij houden niet van inferieure kwaliteit, u hopelijk ook niet!
  • We zorgen ervoor dat alle data op het toestel behouden blijft,
  • En vanzelfsprekend zijn onze monteurs technici met erg veel ervaring,
  • Ten slotte willen we u er ook nog op wijzen dat de diagnose te allen tijde gratis is. Kan de Asus reparatie door de schade niet meer uitgevoerd worden? Dan zijn we daar eerlijk over en hoeft u ons niets te betalen. Gelukkig komt dit niet al te vaak voor.

U leest het, wij zijn van alle markten thuis. Veel voorkomende schade is natuurlijk een kapot beeldscherm. Maar ook de plugjes kunnen slijten net als de knopjes op het toestel. Misschien is er iets mis met de accu of een softwareprobleem dan wel intern probleem. We kunnen dit razendsnel diagnosticeren zodat de Asus reparatie vlug en naar volle tevredenheid kan worden uitgevoerd.

Wist u dat u van ons een levenslange garantie krijgt op alle reparaties?

Onze technici zijn gespecialiseerd in de Asus reparatie maar dat neemt niet weg dat u uw Apple of Samsung smartphone niet ter reparatie aan kunt bieden. Dat aanbieden doet u door het merk te selecteren, vervolgens het model en type, de dienst zoals een Asus reparatie en ten slotte door uw adres- en contactgegevens in te vullen. Vervolgens nemen we persoonlijk contact met u op om het een en ander kort te sluiten zoals het tijdstip van ophalen. Hebt u nog vragen? Klim dan in de pen, bel ons even op of spreek een medewerker aan via de ingebouwde chatfunctie.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn