Hebt u weleens gehoord van outdoorkussens? Deze kussens zijn, zoals de naam natuurlijk al doet vermoeden, ideaal om buiten te gebruiken. Maar wat maakt ze zo anders van indoorkussens? De afmetingen, het materiaal zoals de vulling en de techniek spelen daarbij allemaal een rol. Want outdoorkussens mogen niet aangetast worden door water. Als het gaat regenen kunt u ze natuurlijk snel binnen leggen maar als u op zee bent dan is dat niet altijd mogelijk. En dat is waar het materiaal natuurlijk een belangrijke rol bij speelt. De buitenste laag is, als u dat natuurlijk wenst, waterafstotend. De binnenlaag is aangenaam zacht en kan worden uitgerust met een verwarmingselement. Maar waar gebruikt u outdoorkussens nu eigenlijk allemaal voor?

  • Neem ze mee als u gaat kamperen en in een koud tentje op een camping verkleumt.
  • Plaats ze in uw plezierbootje, zowel binnen in de kombuis als buiten op het achterdek,
  • En natuurlijk kunt u de outdoorkussens ook prima op uw tuinmeubelen leggen.

Wij maken de outdoorkussens graag voor u op maat. Dat hoeft natuurlijk niet, u kunt ook een keuze maken uit ons riante standaardassortiment. Ook bedrijven zoals horecagelegenheden hebben ongetwijfeld baat bij dergelijke kussens en ook zij zijn van harte welkom om op outdoorkussens.com hun slag te slaan. Een cafeetje in de duinen, een restaurant met een groot, eventueel overdekt, terras, het zijn zomaar een paar ideetjes waar onze outdoorkussens niet zullen misstaan. Ze komen er eerder als geroepen want het is ongelofelijk prettig om al vroeg in de lente en laat in de herfst buiten te kunnen eten en drinken onder het gezelschap van familie en vrienden.

We maken uw outdoorkussens graag op maat

Met veel passie maken wij outdoorkussens in allerlei soorten en maten en voor diverse doeleinden dan wel gebruiksvoorwerpen. De stoffen die wij gebruiken mag men gerust “high end” noemen want ze zijn niet alleen waterafstotend, ze zijn tevens vuilafstotend, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Natuurlijk kan het gebeuren dat een vogel er op poept. Dat haalt u er met een doekje snel weer vanaf. De geur en het materiaal trekt nooit door die buitenste laag heen en we mogen ook zeker wel stellen dat de outdoorkussens vele decennia mee gaan zonder te verkleuren. Uv-straling krijgt dan ook nauwelijks vat. Twijfelt u over de kwaliteit, de gebruikte stof, kleur, vulling of over de prijs? Dan hebben we goed nieuws voor u want wij willen uw wensen graag omzetten in een product van uitzonderlijk hoge kwaliteit. En dat betekent dat de outdoorkussens die wij voor u op maat maken uniek zijn. Speelt geld geen rol of hebt u wel degelijk budgettaire bezwaren? Bij ons bent u nooit een dief van de portemonnee. Dus kom maar door met uw wensen en ideeën want wij houden wel van een uitdaging. Gaat het om een bulkbestelling voor een groot terras of een bestelling aan kussens voor in uw speedbootje? Wij maken daar geen verschil in en zijn dan ook van geen kleintje vervaard.

Uiteraard zijn al onze producten natuurzuinig

Op onze site vindt u informatie over de maatkussens, de reguliere producten en u vindt er onze portfolio met opdrachten uit ons verleden. Ze geven een goede impressie van ons kunnen en helpen u wellicht bij het maken van een weloverwogen besluit. Mocht u vervolgens vragen hebben dan staat er een uitgebreid contactformulier voor u klaar. Vul uw gegevens in net als uw prangende kwesties en opmerkingen. U krijgt binnen enkele kantooruren een reactie. Uiteraard bent u ook welkom in onze winkel in Landgraaf, Limburg. Kijk online naar het exacte adres en onze openingstijden en dan zien we u wellicht binnenkort!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn