Bent u op zoek naar nieuwe mokken om te bedrukken, maar u ziet door de mokken het koffieapparaat niet meer? Wij begrijpen dat de keuze voor mokken immens is en dat ze allemaal op elkaar lijken. Wat is nu het verschil en welke mokken zijn nu populair? Dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Hieronder volgt mijn top 5.

Neon krijt mok
U kent tegenwoordig misschien de normale zwarte krijtmok wel. Deze is meestal een beetje saai. Wilt u de boel een beetje opfleuren? Kies dan voor neon krijtmokken.
Bij een krijtmok kunt u met een krijtje zelf een tekst schrijven of een tekening op maken. Erg leuk voor bijvoorbeeld op kantoor om uw collega’s een bericht te schrijven of om ze uit te nodigen voor de volgende vergadering.
Deze krijtmokken zijn ook te bedrukken met uw logo. Zo krijgt u herkenbare mokken, waar zelf een bericht aan toegevoegd kan worden.

Metallic mok
Bent u die keramieken mokken ook zo zat? Ze fleuren de boel nu niet bepaald op en uw bureau wordt er ook niet vrolijker van. Laat zien dat u aan het shinen bent met de metallic mokken. Deze mokken vallen gegarandeerd op uw bureau of op dat van uw collega’s.
Deze mokken zijn rondom te bedrukken met uw logo, zodat iedereen weet dat u werkt bij een glansrijke organisatie. Natuurlijk ook leuk om te gebruiken als relatiegeschenk voor uw klanten of zakenrelaties.

Full colour glazen theemok
We hebben natuurlijk niet alleen koffie drinkers onder onze collega’s en klanten. Er zijn ook genoeg Nederlanders die dagelijks thee drinken. Vaak wordt thee uit een glazen theemok gedronken, maar dit kan toch ook anders? Laat de theemok full colour bedrukken. Zo komt uw theemok knallend naar voren en wil iedereen voortaan thee drinken bij uw bedrijf. Dat scheelt weer in de koffiekosten natuurlijk.

Kies voor ecologisch koffiemokken
Duurzame producten zijn hip. We weten allemaal wel dat er teveel vervuiling ontstaat door het gebruik van bepaalde producten. Laat zien dat u met uw bedrijf duurzaam bezig bent. Door dit te laten zien kweekt u enorm veel goodwill. En goodwill levert enorm veel op.
Begin met een product wat we allemaal dagelijks gebruiken, de koffiemok. Ook onze koffiemok kan een stuk duurzamer namelijk. Investeer in koffiemokken gemaakt van bamboe en rijstvezel. Ook deze koffiemokken zijn te bedrukken met uw logo of naam. Geef door dat u goed bezig bent en gebruik de duurzame koffiemokken als relatiegeschenk of giveaway op beurzen, open dagen of andere evenementen.

Kitty mok
Nederland heeft veel verstokte koffiedrinkers. Deze mensen drinken het liefst meerdere keren per dag een goede kop koffie uit een degelijk mok. Onze populairste koffiemok blijft toch onze 25 cl koffiekop. Deze mok is verkrijgbaar in meerdere kleuren en te bedrukken in 1 tot 6 kleuren. Deze bedrukking kan op de voorzijde of geheel rondom. Deze keuze is geheel aan u. We weten in ieder geval dat deze koffiemok erg lekker wegdrinkt en raden hem dus ook enorm aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn