Waterschade is natuurlijk al vervelend genoeg, maar als je vervolgens ook nog eens te weinig krijgt uitgekeerd qua schadevergoeding, dan is het helemaal zuur natuurlijk. Waterschade is vaak ook niet direct zichtbaar. Je hebt te maken met de duidelijke gevolgen die iedereen met het blote oog kan waarnemen en daarnaast heb je de zaken die later pas zichtbaar worden. Water is een soort sluipmoordenaar en de echte waterschade is vaak pas na een wat langere tijd echt zichtbaar. Ook omdat het water nog een tijdje doorwerkt. Het is niet zo dat wanneer je de kraan dicht draait, dat het water opeens ophoudt met schadelijk te zijn. Het water dat reeds ontsnapt is, dat blijft nat en daardoor blijft het ook een bron van waterschade. Helaas zullen de verzekeraars juist de aandacht richten op de hele duidelijke waterschade. Ze zullen bewust of onbewust niet al te veel aandacht besteden aan de zaken die nog niet aan het licht zijn gekomen. Ze zullen dan ook heel gretig zijn om zo snel mogelijk een inschatting te maken en daar een bedrag op te baseren. Dat is ook niet zo gek, want niemand wil meer geld uitgeven dan nodig is en dat is met een verzekeraar niet anders. Er zijn echter we bepaalde regels en objectieve feiten waar ook verzekeraars zich aan hebben te houden. Maar dat wil niet zeggen dat een verzekeraar niet toch probeert om minder geld uit te keren. Je weet nooit of een klant akkoord gaat. Dus een verzekeraar zal daarom altijd te laag instappen en het is dan aan jou om daar op te reageren. Als je denkt dat het bedrag klopt, dan ga je al snel akkoord. Maar het is altijd verstandig om de waterschade nog eens objectief door een onafhankelijke partij te laten inspecteren. Daarom doe je er goed aan om een beroep te doen op schadeoplossing.nl. Zij kunnen de boel objectief bekijken en inventariseren en zij kunnen vervolgens ook namens jou communiceren met de verzekeraar. Als blijkt dat je inderdaad te weinig geld hebt gekregen, dan moet je daar iets aan doen. Alleen als particulier versus een grote verzekeringsmaatschappij krijg je al snel een David en Goliath verhaal. Schadeoplossing.nl is de slinger die David gebruikte om de reus te verslaan. Schadeoplossing.nl weet immers precies hoe ze met goede argumenten en reële feiten een zaak hebben om toch te zorgen dat de verzekeraar het juiste bedrag uitkeert voor de waterschade.

Ontdek wat schadeoplossing.nl voor jou kan betekenen bij waterschade

Mocht je willen weten wat schadeoplossing.nl voor jou kan betekenen, dan kun je terecht op de site van schadeoplossing.nl. Hier vind je in ieder geval de nodige informatie én ook de vele dingen die schadeoplossing.nl voor jou gedaan kan krijgen. Daarbij kun je denken aan:

  • De maximale schadevergoeding
  • Kosteloze dienstverlening
  • Onafhankelijke schade-expertise
  • Je eigen expert en aanspreekpunt
  • De schade wordt voor jou gecoördineerd

Zoals je ziet hoef je niets extra’s te betalen, dus je hebt nooit iets te verliezen en eigenlijk altijd iets te winnen. Verzekeraars keren zelden in 1 keer het maximale bedrag uit. Ze zullen altijd proberen zo laag mogelijk te starten. Mocht je toch gebruik maken van de diensten van schadeoplossing.nl, dan zullen ze pas de maximale schadevergoeding uitkeren. Het is in ieder geval prettig als je weet dat je een bedrijf als schadeoplossing.nl achter je hebt, want dat betekent dat jij je verder niet druk hoeft te maken om al dit soort zaken.

Neem contact op voor meer informatie

Natuurlijk kun je altijd vrijblijvend contact opnemen. De contactgegevens vind je allemaal terug op de website, schadeoplossing.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn