Al eens over nagedacht om een waterkoeler voor leidingwater (ook wel watercooler genoemd) aan te schaffen? Zo een waterkoelsysteem en waterzuiveringsinstallatie brengt veel voordelen met zich mee. Water uit een leidingwaterkoeler van Aqua Light is natuurlijk niet alleen lekker koel. Het leidingwater wordt tegelijkertijd ook gezuiverd met een geavanceerd systeem. Hoewel drinkwater in Nederland al van heel goede kwaliteit is, wordt het met deze leidingwaterkoelers extra gezond. De leidingwaterkoeler is voorzien van een geavanceerd waterfilter dat zorgt voor water van de beste kwaliteit. Het drinkwater voldoet daardoor aan de hoogste normen voor hygiëne. Bij installatie van het apparaat sluit men de leidingwaterkoeler direct op de waterleiding aan. Het apparaat is dus heel eenvoudig in gebruik. Bovendien hoeft u geen waterkan of -fles in de koelkast te bewaren om koud water in huis te hebben. Daarnaast is de kwaliteit van het leidingwater dus beter na filteren en daarom ook gezonder. Wanneer u een waterkoeler in uw bedrijf neerzet, kunt u bovendien op ieder moment klanten en medewerkers koel en schoon drinkwater aanbieden. Kiest u voor een bekerhouder, dan kunt u het apparaat extra gemakkelijk gebruiken. Maar ook eigen glazen of bekers kunnen natuurlijk prima gebruikt worden.

Een leidingwaterkoeler in ieder gewenst model

Wilt u een leidingwaterkoeler kopen voor thuis, op de werkvloer of voor de vereniging; voor ieder doeleinde is er een geschikt model te vinden. Bij Aqua Light zijn er namelijk veel verschillende modellen leidingwaterkoeler in het assortiment te vinden. Kies bijvoorbeeld uit de volgende opties:

  • Tafelmodel waterkoeler leidingwater
  • Staand exemplaar waterkoeler
  • Met of zonder bekerhouder

Op de website staan handige formulieren om een prijsopgaaf op te vragen of om direct het gewenste model te bestellen. Wilt u eerst liever het product uitproberen om te kijken of het echt wat voor u is? Dit kan ook bij Aqua Light. U kunt daarvoor op de homepagina het formulier voor gratis proefplaatsing invullen (zie rechterzijde). Vervolgens krijgt u het apparaat en een gratis eerste fles Aqua-Light water in huis. Wilt u wel direct een koelmachine bestellen, dan kunt u gebruikmaken van de voordelige bezorgservice. Onder het kopje ‘webshop’ vindt u het gehele assortiment, maar u kunt ook kiezen voor ‘bestel snel’ en het gewenste product selecteren op een bestellijst. De bezorging is geheel gratis en u hebt de bestelling de volgende dag al in huis. Is iets onduidelijk bij het bestellen? Neem dan gerust contact op via de contactpagina.

Aqua Light helpt u met onderhoud

Volgens de wet moet een leidingwaterkoeler ieder jaar worden gereinigd. Dit moet minimaal twee keer per jaar gebeuren. Gelukkig heeft Aqua Light een servicedienst voor dit onderhoud. Gediplomeerde medewerkers komen voor reiniging en onderhoud naar uw bedrijf om de klus voor u uit te voeren. Als u zich aanmeldt voor de onderhoudsservice heeft u bovendien recht op volledige garantie voor de leidingwaterkoeler en gratis reparatie binnen twee werkdagen. Uiteraard gebeuren de schoonmaak en het onderhoud heel zorgvuldig. Het filter wordt vervangen, het apparaat wordt gecontroleerd en ook één keer per jaar ontkalkt. Defecte onderdelen worden direct vervangen, waardoor u het koelsysteem direct weer in gebruik kunt nemen. Kortom, als u zich aanmeldt voor de onderhoud servicedienst, krijgt u hiervoor een volledig verzorgd pakket. Bovendien hoeft u na de aanmelding hier niet meer naar om te kijken, want de medewerkers komen gewoon op vaste momenten bij u langs voor de controle, schoonmaak en al het andere onderhoud. Bent u een echte doe-het-zelver? Dan zijn er uiteraard ook veel dingen die u zelf kunt regelen. Op de website (onder zelf een storing verhelpen) vindt u tips en advies om eenvoudige problemen te voorkomen of verhelpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn