Last van ongedierte, maar geen idee hoe je ongedierte zelf bestrijden kunt? Vind hier alle informatie over hoe je ongedierte zelf bestrijden moet.

Bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte

Sommige soorten ongedierte zijn eenvoudiger te bestrijden. Bepaalde soorten kan je echter beter overlaten aan een professional. Wat je nodig hebt voor ongedierte zelf bestrijden, zijn bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte.

Poeder, schuim of korrels

Er zijn verschillende poeders, schuim en korrels als bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte. Deze bestrijdingsmiddelen bevatten gif. Gif waaraan ongedierte doodgaat, zodra het hiermee in aanraking komt. Daarom dien je de bestrijdingsmiddelen zo dicht mogelijk bij de nestplaatsen, looproutes of verblijfplaatsen te strooien of te sprayen.

Lokdozen of vallen

Met lokdozen en vallen kun je ongedierte zelf bestrijden. Hiermee kun je ze vangen, dood of levend. Daarvoor moet je het ongedierte in de val lokken. Sommige lokdozen bevatten al lokstoffen, bij andere vallen moet je zelf lokaas toevoegen. Het ongedierte loopt niet vanzelf in de val, je dient de lokdozen en vallen wel op strategische plekken neer te zetten. Dat wil zeggen in de buurt van een nestplaats, looproute of verblijfplaats.

Sprays tegen ongedierte

Ongedierte zelf bestrijden kun je ook proberen met een spray tegen ongedierte. In zo’n spray zitten giftige stoffen verwerkt waar het ongedierte in huis dood van gaat. Je hoeft de spray niet letterlijk op het ongedierte te spuiten. Spray het op alle plekken waar het ongedierte komt en bestrijd ze op deze manier. Alle naden en kieren in huis dien je mee te pakken.

Ongedierte zelf bestrijden of laten doen?

Heb je van alles geprobeerd, maar was het ongedierte zelf bestrijden geen succes? Helaas blijkt vaak dat het moeilijk is om alle plekken te bereiken waar het ongedierte zit. Ook hebben deze bestrijdingsmiddelen eenmaal een mindere werking dan professionele bestrijdingsmiddelen. De bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte die ervaren ongediertebestrijders mogen gebruiken zijn vele malen effectiever. Wil je het ongedierte snel en effectief bestrijden, neem dan contact op met een bestrijder die binnen no-time jouw ongedierteprobleem heeft opgelost.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn