lumbr - Horloge houtSieraden zijn vaak bedoeld om de drager net even een beetje meer aanzien te geven. Het zijn verfraaiingen die bepaalde onderdelen van het lichaam op een positieve manier accentueren. Denk hierbij aan de oren, de hals en de pols. Dit zijn stuk voor stuk lichaamsonderdelen die zich perfect lenen voor een sieraad. Een mooie ketting rondom de nek is ideaal om de naakte huid als het ware aan te kleden. Als je een kledingstuk draagt waarin de hals volledig bloot wordt gelaten, dan kun je een ketting prima gebruiken om juist de hals te verfraaien met een sieraad. In dat geval functioneert het sieraad ook direct als blikvanger en dat geeft je totale uiterlijk een zeer fraai en aantrekkelijk aanzien. Toch is het vaak lastig om creatief of origineel te zijn met sieraden. Hoewel je veel verschillende kettingen hebt, zijn de meesten toch wel gemaakt van een metaal. Dit geldt ook voor horloges. Er waren tijden dat je de keuze uit had uit metalen banden en leren banden, maar daarmee waren de keuzes wel direct uitgeput. Voor een echt modern en trendy uiterlijk moest je dus gedwongen een keuze maken uit verschillende horloges met leren of metalen banden. Natuurlijk is er binnen die categorieën voldoende variatie. Zo heb je wat leer betreft de keuze uit verschillende kleuren en als het op metaal aankomt, kun je kiezen uit verschillende metalen zoals aluminium of titanium. Daarnaast kun je wat metaal betreft kiezen voor metaal in chroom of juist mat en daarmee kun je dan ook weer variëren. Maar in al deze gevallen is je keuze gelimiteerd tot metaal of leer. Echt op vallen met iets totaal anders is dan ook moeilijk wat horloges betreft. Tegenwoordig kun je echter kiezen voor een horloge van hout. Dit is natuurlijk een uitzonderlijk materiaal binnen het domein van horloges en dus ook niet een materiaal dat je direct zou linken aan horloges. Dit maakt een horloge van hout dus bij uitstek geschikt om mee op te vallen en de sleur van metaal en leer als het ware te doorbreken. Een horloge van hout is net zo modern en geavanceerd als de horloges van metaal. Hoewel de kast van hout is en de band gemaakt is met houten materialen, is het wel zo dat het uurwerk voorzien is van de meest moderne en technologische snufjes. Op deze manier kun je met een horloge van hout dus een robuust stoer uiterlijk combineren met de technologische verfijning van de 21ste eeuw. Het is als het ware een combinatie van authentieke materialen die teruggrijpen op het verleden en moderne techniek die juist verankerd ligt in de toekomst. Het mooie aan een horloge van hout is dat het in principe horloges zijn die gemaakt kunnen worden van een materiaal dat zo oud is als de mensheid zelf. Het punt is dat we nu pas op een efficiënte manier gebruik kunnen maken van hout om er bijvoorbeeld horloges van te maken. Er zijn immers ook racefietsen die helemaal van hout gemaakt zijn en die zich kunnen meten met de meest geavanceerde metalen racefietsen.

Een horloge van hout kun je kopen via lumbr.nl

Een horloge van hout kun je gemakkelijk online te bestellen via de website van lumbr.nl. Op de website kunnen zowel de dames als de heren terecht voor een mooi horloge van hout. Je hoeft niet te denken dat een horloge van hout door het unieke materiaal daardoor maar één soort kent. Er zijn verschillende horloges van hout zowel voor de dames als de heren. Zo heb je grove, robuuste en stoere horloges die nauwelijks van een metalen horloge zijn te onderscheiden, maar je hebt ook slanke horloges van hout met een zeer chique design. Verder heb je verschillende soorten die als het ware tussen deze twee extremen in liggen. Om precies te weten wat de mogelijkheden zijn wat betreft horloges van hout, kun je het best even een kijkje nemen op de site. Hier kun je dan een beeld vormen bij de tekst door gewoon eens te kijken hoe een horloge van hout er nu eigenlijk uit ziet. Overigens is lumbr.nl niet alleen thuis in horloges van hout. Je kunt vele andere producten kopen bij lumbr.nl die uiteraard ook van hout zijn. Zoals gezegd kun je tegenwoordig ook al op de racefiets van hout de Tour de France winnen, maar daar blijft het niet bij. Bij lumbr.nl kun je ook terecht voor:

  • Houten zonnebrillen
  • Houten speakers
  • Houten beurzen

Je kunt je horloge van hout dus mooi combineren met bijvoorbeeld een zonnebril van hout. Op deze manier ga je ook direct voor duurzaam, want alle artikelen zijn gemaakt van duurzaam hout. Het is dus niet alleen erg trendy en uniek om een horloge van hout te dragen, het is ook nog eens erg milieubewust. Dat is uiteraard net zo belangrijk, zo niet belangrijker, dan het idee dat je een origineel sieraad draagt.

De voordelen van llumbr.nl

Uiteraard kun je een horloge van hout ook ergens anders kopen, dus het is goed om te weten wat lumbr.nl onderscheidt van andere webwinkels. Ten eerste worden alle artikelen die je bestelt gratis bezorgd. Ten tweede heb je 14 dagen lang recht om je bestelling te retourneren. Ten derde wordt er zoals gezegd gebruik gemaakt van duurzaam hout, dus je investeert ook in de planeet. Tot slot zijn de horloges gemaakt aan de hand van unieke eigen ontwerpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn