Sinds het jaar 2000 is Nolin Uitgevers actief op het gebied van het uitgeven van publicaties voor organisaties en stichtingen. Nolin Uitgevers is hierin uniek, omdat ze op basis van het SponsorPublicatieConcept werken. Op deze wijze kan Nolin Uitgevers gratis publicaties voor stichtingen en organisaties realiseren. Dankzij Nolin Uitgevers kunnen stichtingen en organisaties, die niet over voldoende middelen bezitten om de publicaties te bekostigen, toch gebruik maken van deze manier van marketing om zo hun identiteit en imago te verstevigen.

De manier van werken van Nolin Uitgevers

In 2000 is Nolin Uitgevers opgezet door de familie Middelwijk. In 2011 is het bedrijf overgenomen. Met de 50 á 60 werknemers probeert Nolin Uitgevers voor organisaties en stichtingen publicaties mogelijk te maken, vanaf het ontwerp tot aan de verzending. Het unieke aan het concept van Nolin Uitgevers is dat dit gratis gebeurt, aan de hand van sponsoren uit de omgeving waar u de publicatie wilt gaan uitgeven.

Nolin Uitgevers werkt via het SponsorPublicatieConcept. Dit houdt in dat Nolin Uitgevers op zoek gaat naar voldoende sponsoren die uw publicatie mogelijk willen maken. Deze sponsoren krijgen in ruil voor hun bijdrage een naamsvermelding in de betreffende publicatie. Op deze manier kunnen stichtingen en organisaties hun publicatie gratis realiseren en hebben lokale ondernemers de  mogelijkheid om bij te dragen aan een maatschappelijke organisatie of stichting en daarbij eigen naamsbekendheid te vergroten.

Naast het ontwerpen, ontwikkelen en verzenden van verschillende soorten publicaties voor organisaties en stichtingen is Nolin Uitgevers ook op een ander vlak actief in de maatschappij. Nolin Uitgevers vindt het van groot belang om bij te dragen aan de maatschappij en daarom is dit bedrijf een SBB erkend leerbedrijf. Leerlingen van het MBO-niveau kunnen bij Nolin Uitgevers stage lopen om te leren over marketing en publicaties. Zo draagt Nolin Uitgevers niet alleen bij aan de stichtingen en organisaties, maar helpen zij ook jongeren in hun leerproces.
Nolin Uitgevers is gevestigd in Hoogezand, maar verstrekt publicaties voor organisaties en stichtingen door heel Nederland. Klanten van Nolin Uitgevers zijn onder andere Stichting Hart in Actie en Stichting Veilig Onderwijs. Voor deze en de vele andere stichtingen die Nolin Uitgevers als klant heeft, verzorgen ze vele uitgaven per jaar. Deze uitgaven bestaan onder andere uit brochures, magazines, posters en flyers. Soms zijn de opdrachten eenmalig en tijdloos waardoor ze door de klanten lang gebruikt kunnen worden, maar andere opdrachtgevers komen meerdere keren per jaar bij Nolin Uitgevers terug voor bijvoorbeeld een nieuwe editie van een magazine. Nolin Uitgevers werkt hierin flexibel en naar de wensen van de klant.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn