Het is voor velen een droom: naar het Noorderlicht reizen. En dat is ook niet zo vreemd want dit lichtspektakel is adembenemend. Zoals u op onze website kunt zien bieden we u een keur aan Noorderlicht reizen aan. Uiteraard zijn dit reizen naar het hoge noorden van Europa, oftewel naar Scandinavië. U hebt de beste kans om dit licht te zien in september tot en met maart. Dat komt omdat u boven de poolcirkel bent waardoor het vrijwel de gehele dag donker is. Terwijl het er in de zomer juist erg licht is. Sterker nog, de zon gaat er in de zomer niet eens meer onder en dat betekent dat deze Noorderlicht reizen dan maar weinig nut hebben. Overigens betekent dit niet dat u dan niet naar Scandinavië op vakantie moet gaan want het gebied boven de Poolcirkel zoals Lapland, Spitsbergen of IJsberg zijn ook dan fantastische vakantiebestemmingen. Kijk eens op sundowner.nl als u iets meer wilt weten over de groepsreizen en de individuele Noorderlicht reizen die wij voor u samen kunnen stellen. Zelfs naar Canada bieden we Noorderlicht reizen aan want ook het noordelijke deel van Amerika zal groen oplichten in het donker, doorgaans tussen 6 uur in de avond tot 1 uur in de nacht. Het is een schouwspel dat u de rest van uw leven bij zal blijven dus neem eens contact op met één van onze reisleiders voor meer informatie.

Geniet van deze fantastische Duikreizen op de Azoren

Naast de bijzondere reizen naar het noorden bieden we een keur aan reizen aan over de hele wereld. Zo kunt u ook eventjes kijken naar geheel andere type reizen zoals:

  • Savannes door Afrika,
  • Rondreizen door Zuid-Amerika,
  • Of Duikreizen waar u daadwerkelijk met dolfijnen en haaien kunt duiken. We willen graag even wat dieper op deze reis ingaan.

Want onze Duikreizen zijn meer zorg samengesteld zodat ook een onervaren zwemmer of duiker toch gebruik kan maken van het aanbod. Het is namelijk geheel aan u wat u tijdens deze Duikreizen wilt gaan doen. De Duikreizen vinden in ieder geval op een bijzondere eilandengroep plaats: de Azoren. Dit is een groep dat deel uitmaakt van Portugal maar meer dan 1.000 kilometer van het vaste land ligt, midden in de Atlantische oceaan. Op dit moment bieden we u daar een geweldige groepsreis aan van 11 dagen waar u niet alleen zult zwemmen in een geheel veilige omgeving met reusachtige haaien. Ook gaat u op walvissafari, zwemmen met dolfijnen en leert u snorkelen. In een kleine groep bestaande uit uw partner of reisgenoot met enkele andere liefhebbers van Duikreizen maakt u vast en zeker snel leuke vrienden terwijl u continu begeleid wordt door een ware professional: één van onze wildlife specialisten. De beste periode voor deze unieke reis is trouwens in de nazomer, dus tussen augustus en oktober. Voor meer informatie zoals de dagactiviteiten zoals we die actueel gepland hebben raden we het u wederom aan om eens op onze site te kijken.

We stellen graag uw reis samen zodat uw droom uitkomt

We doen ons best om continu vernieuwende reizen naar alle uithoeken van de Aarde aan te bieden. Daarom kan het geen kwaad om onze site op de voet te volgen. U kunt niet alleen de site even bookmarken, het is tevens verstandig om u te abonneren op de nieuwsbrief. Want het zal vast en zeker niet bij een enkele reis blijven. Lees ook gerust de reiservaringen van anderen eens door op onze site. Hebt u vragen of wilt u boeken? Klim dan in de pen en schrijf direct een e-mail!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn