Miri Floores is een getalenteerde en veelzijdige artiest. Naast dat ze met veel passie kleding ontwerpt, is ze met net zoveel passie een vrouwelijke techno DJ. Je leest hier meer over haar werk als Techno DJ. 

Maak kennis met vrouwelijke techno DJ Miri Floores

Vandaag de dag kijkt niemand meer vreemd op van een vrouw achter de draaitafels. Nog steeds is het merendeel van de techno DJ’s een man, maar ook de vrouwelijke techno DJ’s zijn steeds meer in opkomst. DJ Isis, Monika Kruse, Ida Engberg en Nina Kraviz zijn enkele van deze populaire vrouwelijke techno DJ’sTegenwoordig kunnen we ook Miri Floores aan dit rijtje toevoegen. Miri Floores staat bekend om het produceren van pakkende melodieën die zij combineert met aanstekelijke grooves en geweldige beats.

Wie is Miri Floores?

Miri Floores komt oorspronkelijk uit Brazilië, maar woont inmiddels al meer dan 18 jaar in Europa. Al van jongs af aan heeft ze een grote passie voor mode en muziek. In 2014 begon Miri Floores met het ontwerpen van handgemaakte kimono’s voor festivalgangers. Uiteindelijk besloot ze om, naast het ontwerpen van kleding, ook zelf muziek te maken.  

Doordat deze vrouwelijke techno DJ een culturele wereldburger is met Braziliaanse roots, kan ze prachtige muziek creëren waarmee ze op elk feestje het dak eraf laat gaan. Miri Floores combineert in haar muziek namelijk de warmte en positiviteit van haar geboorteland, met de impact van de hardste technomuziek, geïnspireerd door de bloeiende Berlijnse scene.

Een feest om nooit te vergeten

Miri Floores maakt dankzij haar muziek en hoog entertainment gehalte van elke gelegenheid een prachtig feest dat niemand zal vergeten. Ze draait namelijk niet alleen goed, maar zoekt ook altijd naar de juiste feeling met het publiek. Bovendien denkt ze graag met je mee. Ze vindt het bijvoorbeeld geen probleem om haar muziek op jouw wensen en die van jouw gasten aan te passen. Hierdoor weet je zeker dat jouw gasten zich ultiem zullen vermaken, wanneer jij deze vrouwelijke techno DJ op jouw evenement laat draaien. 

Boek deze vrouwelijke techno DJ! 

Trekt de stijl van Miri Floores je aan en ben je op zoek naar iemand die jouw feest naar een hoger niveau kan tillen? Boek dan deze getalenteerde vrouwelijke techno DJ vandaag nog! 

Neem vrijblijvend contact op door een mail te sturen naar miri@miriamfloores.com of bel naar 06-21711118. Miri vertelt je namelijk graag meer over haar werkwijze en de mogelijkheden. Vervolgens zal ze aan de hand van jouw wensen een set samenstellen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn