Ik heb eigenlijk al mijn hele leven lang last van hele korte wimpers. Het is iets waar ik me voor hele lange tijd voor geschaamd heb. Op een gegeven moment vertelde een vriendin van mij dat ze iets gelezen had over een wimper transplantatie en dat je daarmee dus weer echt prachtige wimpers kon krijgen. Dit klonk mij natuurlijk heel erg goed in de oren en dus ben ik naar de website van de kliniek gegaan waar ze dit aanbieden, namelijk FB Clinic. Hier vond ik inderdaad onder andere de wimper transplantatie, maar je kunt hier ook terecht voor andere behandelingen:

  • Wenkbrauw transplantatie
  • Haar transplantatie

Ik vond hier in eerste instantie een heleboel handige informatie. Zo is de wimper transplantatie niet voor iedereen geschikt. Gelukkig viel ik wel in de groep van mensen waarvoor deze behandeling tot de mogelijkheden behoort. Waar ik ook meteen heel erg blij mee was, is dat ze op de website heel erg open zijn over de kosten die ze vragen voor de wimper transplantatie. Dit is onderverdeeld in het laten behandelen van een ooglid of juist voor alle twee. Ik wilde graag beide oogleden onder handen laten nemen aangezien ik aan beide kanten hetzelfde probleem heb.

Contact opnemen over de wimper transplantatie

Uiteindelijk werd het natuurlijk tijd om contact op te nemen over de wimper transplantatie. Ik was toen eigenlijk al best wel zenuwachtig. Het kost behoorlijk wat geld om dit te laten doen en ergens vond ik het ook wel een spannend idee. De medewerker die ik aan de lijn kreeg was meteen heel erg vriendelijk en wist me helemaal op mijn gemak te stellen. Ze legde me precies uit hoe de behandeling van de wimper transplantatie in zijn werk gaat en waar ik allemaal rekening mee moest houden. Zo bestaat de behandeling dus uit meerdere sessies en het duurt dus even voordat je ook echt het eindresultaat kunt zien. Daarnaast bieden ze hier ook aan om de wimpers bijvoorbeeld permanent te krullen. Dit waren allemaal dingen waarvan ik blij was dat ze me dat kon vertellen en dat maakte het maken van de keuze voor de wimper transplantatie toch ook wel weer makkelijker. Ik heb na dit gesprek nog een paar dagen de tijd genomen om hier een beslissing over te maken, maar uiteindelijk was het toch wel heel erg duidelijk dat ik hier graag voor wilde gaan. Ik heb dus nogmaals contact opgenomen om een eerste afspraak te maken.

De behandeling

Tijdens de eerste afspraak word je natuurlijk niet meteen behandeld. Alle mogelijkheden worden met je doorgenomen en ze vertellen je nog meer over de wimper transplantatie. Uiteindelijk was het voor mij alleen maar duidelijker dat ik hier heel erg graag voor wilde kiezen en dus heb ik mijn eerste sessie in gepland. Inmiddels heb ik de hele behandeling gehad en ik ben er nog steeds heel erg tevreden over. Het eindresultaat is nog beter dan ik had gehoopt. Tijdens het eerste gesprek maken ze je absoluut duidelijk dat je niet moet verwachten dat je hele natuurlijke wimpers hebt. Zo moet je ze bijvoorbeeld zelf krullen. Ik denk dat dit er mede voor gezorgd heeft dat ik het eindresultaat echt fantastisch vind. Het ziet er zo mooi uit! Wil jij hier nu ook graag voor kiezen? Dan raad ik je aan om eerst eens een kijkje te nemen op de website. Neem vervolgens contact op met het bedrijf en zorg ervoor dat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om een goede beslissing te maken. En maak dan je eerste afspraak!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn