Ik kom uit een familie met bloemenliefhebbers. Mijn opa en oma hebben een bloemenwinkel gehad en van jongs af aan hielp ik mee met het inbinden van bloemen, het verversen van water en samenstellen van boeketten. Mijn liefde voor bloemen is er met de paplepel ingegoten en ik ben een echte bloemenfreak. Er zijn best veel bloemenwinkels in Venlo. Maar ik kom al jaren bij de beste bloemenwinkel van Venlo, Bloemenhuis Max. Als ik mijn bloemen of materialen voor mijn bloemstukken koop, kijk ik niet alleen naar de kleur of soort bloem. Ik vind het belangrijk dat bloemen en planten langer meegaan, de kwaliteit is voor mij daarom nog belangrijker. Ik koop altijd jonge, verse en sterke bloemen, zodat ik de hele week een prachtige bos in mijn vaas heb. Als ik mijn favoriete bloemen en bloemschikmaterialen shop, dan ga ik altijd in Venlo naar de bloemenwinkel Bloemenhuis Max.

Het diverse aanbod bij de bloemenwinkel in Venlo Bloemenhuis Max

Ik heb altijd mooie bloemen in huis en maak of koop voor iedere feestelijke gelegenheid een bloemstuk. Met de Kerst, Pasen en zelfs met de Carnaval gebruik ik mijn groene vingers om een prachtstuk te maken. Ook vind ik het heerlijk om mijn vrienden te verrassen met een mooi bloemstuk. Die maak ik dan zelf, of ik stap in de auto naar de bloemenwinkel in Venlo om daar een mooi stukje uit de winkel te kopen. Ik kan hier altijd slagen, want de keuze is gigantisch. Ik ga naar de bloemenwinkel in Venlo voor:

  • Boeketten;
  • Bloemstukken;
  • Materialen voor bloemschikken;
  • Snijbloemen;
  • Kamerplanten;
  • Buitenplanten.

Als er een nieuw seizoen aanbreekt, stem ik mijn bloemen af op de kleuren en soorten die op dat moment bloeien en aanwezig zijn. Bij de bloemenwinkel in Venlo spelen ze hier perfect op in. Het aanbod blijft vernieuwend en gaat mee met de tijd. In het voorjaar kan ik bij Bloemenhuis Max terecht voor prachtige tulpen. Het is moeilijk om te kiezen, want alle kleuren zijn zo mooi. Ze bieden paarse, gele, witte, roze, rode tulpen en tulpen met gevarieerde kleuren. In de zomer ga ik uiteraard naar de bloemenwinkel in Venlo voor de buitenplanten- en bloemen. De carthamus, zonnebloem en tuinmargriet behoren tot mijn favorieten. In de herfst duik ik geregeld mijn tuin in om bloembollen te planten zodat ik in het voorjaar kan genieten van schitterende bloemen in eigen tuin. Bij Bloemenhuis Max kan ik terecht voor de bloembollen én advies over hoe ik deze het beste kan planten en tot bloei kan laten komen. Tijdens de donkere winterdagen fleur ik mijn huis op met de mooie kamerplanten van Bloemenhuis Max. Ik kies dan het liefste voor wat kleur en vraag naar de amaryllis of de hyacint. Deze geuren ook nog eens lekker, echt iets om van op te knappen tijdens de winterse dagen.

Bloemenhuis Max: een echte aanrader

Ben je ook op zoek naar een goede bloemenwinkel in Venlo? Dan kan ik Bloemenhuis Max echt aanraden. Je kunt er gemakkelijk parkeren, wat handig is omdat je dan niet veel hoeft te sjouwen met je spullen wat beter is om de kwaliteit van je bloemen en planten te behouden. Bij Bloemenhuis Max staan ze er altijd voor open om boeketten en bloemstukken te maken die afgestemd zijn op jouw wensen. Wees dus niet bescheiden om bij de medewerkers aan te geven als net jouw gewenste product er niet tussen staat. Op de website vind je meer informatie over het assortiment. Je kunt ze vooraf ook even bellen om aan te geven wat je zoekt. De bestelling wordt dan klaargezet. Je kunt de contactgegevens en openingstijden vinden op bloemenhuismax.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn