Het is tegenwoordig onderdeel van een geslaagde online marketingstrategie: linkbuilding. Door je website op de juiste manier – dus volgens de spelregels van Google’s algoritme – te structuren, kun je je website naar een veel hogere positie in de zoekresultaten van Google catapulteren. Waarom wil je met je website bovenaan in Google komen? Heel eenvoudig. Want:

  • Google is de grootste, meestgebruikte en intelligentste zoekmachine die er momenteel bestaat.
  • Wie zoekt via Google, wil en hoeft niet lang te zoeken.
  • Bijna niemand kijkt verder dan de eerste – hooguit de tweede – pagina van Google’s zoekresultaten.

Daarnaast is linkbuilding zo alomtegenwoordig voor websitebeheerders, dat je jezelf ermee in de vingers snijdt wanneer je er zelf niet ook aan meedoet. Bovenaan in Google komen – of het in ieder geval proberen – is een noodzakelijk aspect van een professionele online aanwezigheid.

Hoe kan je website bovenaan in Google komen?

De volgende vraag is natuurlijk: hoe dan? Hoe kun je met je website bovenaan in Google komen? Gelukkig hoef je dat niet allemaal zelf uit te vinden of uit te zoeken. Er zijn professionals en bedrijven die die taak graag op zich nemen. Zoals je een reclamebureau betaalt om een campagne uit te zetten en je zichtbaar te maken voor potentiële klanten (zowel online als offline), zo is ook linkbuilding een investering in een grotere zichtbaarheid voor potentiële bezoekers van je website. Het verschil is dat linkbuilding en zoekmachine-optimalisatie (ook wel SEO genoemd) er vooral op zijn gericht je website zichtbaarder en relevanter te maken voor zoekmachines, waardoor deze eerder onder de aandacht zal komen van mensen die op zoek zijn naar de diensten of producten die je aanbiedt. Wil je met je website dus bovenaan in Google komen? Dan kan 1 Good Designer je daar uitstekend mee helpen. Zij zijn als geen ander op de hoogte van de spelregels van zoekmachines als Google en weten precies hoe ze kunnen zorgen dat jouw website bovenaan in Google kan komen. Op hun website vind je allerlei tips, maar ook hun behaalde resultaten en andere diensten. Wist je bijvoorbeeld dat:

  • Klanten van 1 Good Designer op de eerste, tweede, vierde en vijfde plek in Google zijn gekomen?
  • Er op hun website tips te vinden zijn voor leken en gevorderden over hoe je bovenaan in Google kan komen?
  • Linkbuilding nog steeds één van de meest effectieve strategieën is om bovenaan in Google te komen? Google probeert linkbuilding en zoekmachine-optimalisatie te spotten en te vermijden, maar de basis van Google blijft een algoritme en, hoe intelligent ook, een machinale en geprogrammeerde vorm van denken. Aangezien linkbuilding in principe door mensen wordt gedaan om het er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien – voor zowel de zoekmachine als de websitebezoeker – blijft linkbuilding en zoekmachine-optimalisatie onverminderd populair.

Waarom 1 Good Designer?

Wil je met je website bovenaan in Google komen? Dan is 1 Good Designer een uitstekende kandidaat om dat voor je gedaan te krijgen. Hun resultaten liegen er niet om, zoals op hun website te lezen is. Bovendien hebben ze diepgravende kennis van zaken en kunnen ze zowel aan leken als aan gevorderden uitleggen wat ze precies voor jouw en de positie van je website in Google’s zoekresultaten kunnen betekenen. Daarnaast bieden ze service op maat: voor elk budget en elke behoefte wat wils. Zie linkbuilding als een investering in je bedrijf, en zie je verkoop groeien! Als je je nog afvraagt: waarom moet ik bovenaan in Google komen? Bezoek dan de website van 1 Good Designer en overtuig jezelf van het belang van linkbuilding, zoekmachine-optimalisatie en hulp bij het opbouwen van een stevige online aanwezigheid.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn