Hygiëne is belangrijk, zeker in verschillende sectoren waar dagelijks veel mensen rondlopen. Daarom kunt u nu schoonmaakbedrijf in Amsterdam inhuren om deze hygiëne te kunnen waarborgen. Met een schoonmaakbedrijf in Amsterdam kunt u bijvoorbeeld als lid van de VVE van een appartementencomplex als u verantwoordelijk bent voor de schoonmaak. Met een schoonmaakbedrijf in Amsterdam geeft u alle schoonmaak uit handen en worden alle klussen door professionele schoonmakers uitgevoerd. U kunt bij Schoonmaakbedrijf Balans terecht voor al uw schoonmaakklussen. Wij leggen u graag uit wat wij als schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor u kunnen betekenen en hoe u van alle voordelen kunt profiteren.

Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam werkt flexibel

Met een schoonmaakbedrijf in Amsterdam kunnen scholen, kantoren, zorginstellingen en appartementencomplexen hygiënisch gereinigd worden. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor glasbewassing en vloeronderhoud, maar ook alle andere zaken rondom de schoonmaak van uw gebouw. Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam is inzetbaar voor het dagelijkse schoonmaakonderhoud, maar ook voor specialistische reiniging. Bij ons bent u verzekerd van:

  • Vaste afspraken
  • Gezette tijden
  • Eenmalige schoonmaak mogelijk
  • Alle rommel afvoeren
  • Een schoon, fris en hygiënisch gebouw

Onze schoonmakers komen altijd langs op tijden die u uitkomen. Als u met ons in contact komt, dan overleggen wij samen een dag dat ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam langskomt, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast kunt u ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam ook inhuren voor eenmalige schoonmaak bij bijvoorbeeld festivals en evenementen. Tijdens deze evenementen kunnen wij het sanitair schoonhouden en aan het einde wordt alle rommel die de menigte achterlaat afgevoerd. Te allen tijde zorgen wij ervoor dat alles weer schoon, fris en hygiënisch is, zodat uw pand weer het visitekaartje van uw bedrijf wordt. Bij onze gevelreiniging reinigen wij eerst een proefstuk, om te kijken wat dit doet op het materiaal. Aan de hand van een specifiek gevel-behandelplan wordt vervolgens de reinigingsmethode gekozen. Daarnaast kunnen wij ook eventuele poriën afdichten met een speciale coating. Op onze website, https://www.balansschoonmaak.nl/, kunt u meer informatie vinden over onze werkzaamheden. Zo weet u precies of onze schoonmaakdiensten iets voor u kunnen betekenen en kunt u gericht zoeken op het type schoonmaak. U kunt hier ook een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw bedrijf, zodat wij een goede prijsindicatie kunnen geven op basis van uw wensen en eisen.

Wij hebben specialisten voor iedere branche

Balans Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten B.V. is uw specialist op hygiënische schoonmaak. Wij zijn werkzaam in verschillende branches, waardoor wij goed in kunnen spelen op de verschillende wensen en eisen die in een specifieke branche worden gesteld. Onze klantenkring is verspreid over de gehele randstad, maar wij zijn ook actief in Amsterdam. Met ruim 400 enthousiaste medewerkers kunnen wij alle schoonmaakklussen uit handen nemen. De objecten die wij beheren zijn onder andere kantoren, bedrijfs- en winkelpanden, scholen, laboratoria en zorginstellingen. Voor iedere branche hebben wij specialisten in dienst die precies weten wat er van hun verwacht wordt. Daarnaast hanteren wij flexibele werktijden, zodat we ons schema geheel aan u aan kunnen passen. Zo heeft u geen hinder van onze werkzaamheden en kunnen wij ons werk naar behoren uitvoeren. Wilt u meer informatie, een gesprek over de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u alle informatie te geven die u nodig heeft. Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte op om te zien wat de schoonmaak voor u gaat kosten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn