Buitenspeelgoed is niet alleen maar bedoeld voor kinderen. Volwassenen onder elkaar vinden het ook heerlijk om even te sporten tijdens vakanties. Gaat u naar een bungalow of lekker kamperen in de natuur met vrienden, familie of met medestudenten? Neem dan een voetbal, wat doeltjes, badmintonsetjes en andere artikelen mee. Buitenspeelgoed kunt u uiteraard ook aan uw kinderen geven, u zult hen niet meer terugzien. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Kijkt u in dat geval even op de website spellenrijk.nl. U vindt er een keur aan buitenspeelgoed, netjes gecategoriseerd in een overzichtelijk menu. Speelgoed is misschien vooral geschikt voor kinderen. Maar dat is in het geval van buitenspeelgoed een heel ander verhaal. Het houdt u in conditie terwijl u er niet voor hoeft te zweten. Dit is een veel betere methode dan u uit te sloven in de fitnessschool bij u in de buurt. Misschien gaat u voor uw rust op vakantie. Maar is het leuk om de hele dag op uw stoel te luieren? Wij vinden van niet en daarom verkopen we buitenspeelgoed voor zowel kinderen als volwassenen. Als het om dergelijk speelgoed gaat dan gaat het vaak over allerlei sportartikelen. En dat is niet zo vreemd want u kunt uiteenlopende recreatieve sporten doen op grasvelden, het strand en zelfs op een verharde weg. Kijkt u in dat laatste geval wel uit voor langsrijdende auto’s?

Zoekt u goedkoop buitenspeelgoed van hoge kwaliteit?

U wilt buitenspeelgoed kopen maar u weet niet precies wat u wilt. Oriënteert u dan eerst op onze website. Zo vindt u hier naast de reeds genoemde sport- en spelartikelen ook allerlei buitenspeelgoed voor kinderen. En greep uit ons aanbod:

  • Stoepkrijt, springtouwen en vliegers,
  • Maar ook voertuigen zoals loopfietsen en skippyballen,
  • En wat dacht u van speeltenten, waterbadjes en nog veel meer!

U leest het, we bieden zeer uiteenlopende producten voor zowel de jongsten als voor hun ouders. Klik aan welke artikelen u wilt hebben. U vindt direct de totaalprijs. Vergeet niet om ook even bij ons ander speelgoed te kijken. Want naast buitenspeelgoed kunt u ook bordspellen, kaartspellen, puzzels en hobbyartikelen kopen voor jong en oud. Als u klaar bent met shoppen dan vult u uw adresgegevens in. Vergeet niet om uw telefoonnummer of e-mailadres op te geven zodat we u kunnen bereiken als er problemen met de levering zijn. Gelukkig komt dit vrijwel nooit voor. Betaal ten slotte het verschuldigde bedrag door het over te maken via iDEAL, PayPal of uw credit card. Het is overigens ook mogelijk om achteraf te betalen. U ontvangt een bevestiging in uw mailbox en dat is tevens uw pakbon.

We hebben al ons speelgoed handig gecategoriseerd

Als u uw bestelling aan buitenspeelgoed hebt gemaakt dan gaan we direct voor u aan de slag. Het is verstandig om voor 17:30 uur te bestellen. want als u dat op werkdagen hebt gedaan dan bezorgen we morgen al uw pakketje aan huis. Wij hanteren lage verzendkosten, slechts 3,99. Komt het totale bedrag boven de 50 euro uit, dan zijn hier geen verzendkosten aan verbonden. Dat maakt het kopen van buitenspeelgoed via het internet hopelijk nog aantrekkelijker. En als u in Twente woont dan kunt u het op afspraak komen afhalen in Hengelo. Maakt u dan van te voren een afspraak? Dan zorgen wij er voor dat uw producten klaarstaan. Omdat we meer dan 10.000 verschillende standaard op voorraad hebben mag u er wel op rekenen dat we altijd op tijd leveren. Hebt u hier nog vragen over? Neemt u dan via mail of telefoon contact op met één van onze medewerkers.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn