Als je werkzaam bent als tandarts en je eigen praktijk hebt dan heb je misschien weleens gedacht aan het opzetten van orthodontie in jouw eigen praktijk. Dit is een leuke en leerzame uitdaging waar je uiteindelijk veel aan zult hebben. Zowel qua hoeveelheid patiënten als de zorg die jij aan jouw patiënten kunt bieden. Ortho Company kan jou helpen met orthodontie voor tandartsen. Als tandarts is het hoe dan ook relevant om te weten wat je moet doen en hoe je iemand kunt helpen als er een patiënt langskomt met vragen over orthodontische behandelingen. Daarom is orthodontie voor tandartsen erg belangrijk. Ortho Company kan jou niet alleen helpen met orthodontie voor tandartsen, maar bij Ortho-Company.nl kun je ook terecht voor het bestellen van belangrijke materialen en apparatuur. Daarnaast biedt Ortho Company ook een platform om kennis met elkaar te delen, naslagwerk te ontvangen en om verschillende cases te bespreken. 

Ben jij een tandarts die van plan is orthodontie of maxillofaciale orthopedie in de eigen praktijk op te zetten? Of ben jij een ervaren orthodontist op zoek naar een platform om kennis en ervaringen met andere orthodontisten te delen? Neem dan vooral een kijkje op de website van Ortho Company voor orthodontie voor tandartsen en meer! 

Waarom orthodontie voor tandartsen bij Ortho Company?

Als je als tandarts besluit om orthodontie binnen jouw eigen praktijk op te zetten, dan heb je daarvoor natuurlijk wel een goede leerschool nodig. Ortho Company heeft voor dat doeleinde Ortho Academy opgestart, speciaal voor orthodontie voor tandartsen. Ortho Academy biedt cursussen en nascholingen voor tandartsen die orthodontie in de eigen praktijk willen opzetten. Daarnaast kun je hier als tandarts terecht voor maxillofaciale orthopedie. Met de opleiding van Ortho Academy ben jij als tandarts straks goed in staat om theoretisch onderbouwd en met veel zelfvertrouwen orthodontie in jouw eigen praktijk te starten. Daarnaast biedt Ortho Academy jou als tandarts de kans om jouw werkzaamheden in de algemene praktijk uit te breiden. Dit is niet alleen goed voor je patiënten, maar ook voor jezelf! Orthodontie voor tandartsen in de algemene praktijk bindt en brengt namelijk nieuwe patiënten, ook voor de algemene tandheelkunde. Tegenwoordig neemt de vraag naar orthodontische behandelingen alleen maar toe en Ortho Company kan jou daarbij helpen. Na het volgen van een opleiding bij de Ortho Academy ben jij namelijk in staat om jouw patiënten nóg meer zorg, kennis en kwaliteit bieden. 

Bekijk ook het Ortho Forum!

Als je geïnteresseerd bent in orthodontie voor tandartsen bekijk dan vooral ook even het Ortho Forum dat Ortho Company heeft opgezet! Dit is een digitaal platform dat onder andere veel onmisbare informatie en voordelen van orthodontie in tandartspraktijken aanbiedt, geleverd door en voor tandartsen en orthodontisten. Op dit forum wordt veel kennis en naslagwerk aangeboden in overeenstemming met het Standart Treatment Protocol in de vorm van:

  • Instructievideo’s; 
  • Handouts;
  • PowerPoint presentaties;
  • Downloadmogelijkheden en
  • Cases

Daarnaast brengt het Ortho Forum veel voordelen op het gebied van praktijkmanagement en bij deelname aan het forum krijg je de mogelijkheid om gratis twee behandelplannen per maand aan te vragen bij het Ortho Company Lab. Zeker een aanrader als je wilt beginnen met of je wilt verdiepen in orthodontie voor tandartsen! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn