Mijn dochter woont sinds enkele maanden in Spanje en eens in de zoveel tijd kopen wij een vliegticket voor haar zodat ze ons kan opzoeken. Ik vind het toch altijd wel weer erg spannend wanneer ze helemaal alleen in het vliegtuig stapt. In het begin zat ik dat altijd vol spanning te wachten totdat ze eindelijk geland was. Ik was dan ook maar wat blij toen ik de website Vluchtvolgen.nl vond. Hier was het makkelijker dan ooit om te kiezen voor een vlucht volgen.

  • Vertrekpunt
  • Bestemming
  • Snelheid

Je kunt precies zien waar het vliegtuig zich bevindt en hoe lang het nog zal duren voordat deze op de plek van bestemming is. Zo kan ik altijd zien waar mijn dochter zich bevindt wanneer zij in het vliegtuig richting huis stapt. Ik weet dat de kans heel erg klein is dat er daadwerkelijk iets mis gaat met het vliegtuig. Maar met een vlucht volgen kan ik bijvoorbeeld ook zien of het vliegtuig vertraging heeft. We hebben wel eens gehad dat onze dochter een hoop vertraging had en we tegen die tijd al op het vliegveld waren om haar op te halen. Ondanks dat we het natuurlijk helemaal niet erg vinden om op onze dochter te wachten, maar het is nu wel heel erg handig dat we dankzij de website Vluchtvolgen.nl dit allemaal heel precies weten.

De voordelen van een vlucht volgen

Op de website vluchtvolgen.nl is het niet alleen heel erg simpel om te kiezen voor een vlucht volgen, maar ik heb ook nog eens ontdekt dat het echt heel erg leuk is om te doen. In het begin gebruikte ik het alleen om mijn dochters vlucht te volgen, maar ik gebruik het tegenwoordig steeds vaker om ook andere vluchten te volgen. Je kunt namelijk op verschillende manieren kiezen voor een vlucht volgen. Hiervoor heb je niet altijd een vluchtnummer nodig. Je kunt dit bijvoorbeeld ook doen door gewoon een kijkje te nemen op de kaart. Hier kun je alle vliegtuigen zien die overal ter wereld rondvliegen. Het zal je meteen opvallen dat het boven Europa heel erg druk is, maar er zijn ook gebieden waar het een stuk rustiger is. Ik vind het inmiddels echt fantastisch om eens in de zoveel tijd een kijkje te nemen op de website Vluchtvolgen.nl. Zo kan ik zien welke vliegtuigen waar zijn en daarmee kan ik me echt uren vermaken.

Helemaal gratis

Toen we voor het eerst op zoek gingen naar een website of een app om te kunnen kiezen voor het vlucht volgen, kwamen we voornamelijk terecht op websites waar we moesten betalen voor het vlucht volgen. Hoewel we erg graag wilden weten waar mijn dochter was wanneer ze in het vliegtuig naar huis stapt, wilden we hier toch niet voor betalen als dat niet nodig was. Gelukkig is de website Vluchtvolgen.nl helemaal gratis en het is ook nog eens heel erg makkelijk om te gebruiken. Ga je bijvoorbeeld binnenkort op vakantie en wil je graag weten hoe het vliegtuig zal vliegen? Dan kun je dit van tevoren al bekijken op de website. Wil je dus ook graag kiezen voor een vlucht volgen? Dan kun je hiervoor het beste terecht op de website Vluchtvolgen.nl. Je vindt hier ook meer informatie over hoe je nu het beste een vlucht volgen kunt. Of je nu het vluchtnummer al hebt of je wilt juist eens in de buurt rond kijken welke vluchten er allemaal zijn boven je in de lucht. Je zit hier altijd goed op deze website. Kom daarom vandaag hier nog een kijkje nemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn