Bent u op zoek naar een makelaar Zaltbommel of omstreken? Bij ons bent u aan het goede adres. Wij hebben een larenlange ervaring als makelaar Zaltbommel en omgeving en kunnen u daarom perfect adviseren bij de verkoop van uw huis of de aankoop van uw nieuwe woning. Wij werken zowel als aankoopmakelaar, als makelaar bij de verkoop van woningen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een deskundige taxatie van de woning. Wij hebben vestigingen in meerdere plaatsen rond Zaltbommel tussen de steden Rotterdam  en Utrecht. Deze streek is uitermate in trek bij woningzoekenden die in de buurt van Utrecht of Rotterdam willen wonen, maar toch liever in een kleinere plaats hun woning zoeken. Makelaar Zaltbommel kent deze streek goed en kan u helpen bij de verkoop van uw huis of aankoop van uw nieuwe woning. Op onze website van makelaar Zaltbommel vindt u het actuele woningaanbod. U kunt er ook voor kiezen om jezelf in te schrijven voor onze gratis woningzoekservice. U kunt hierbij aangeven wat ongeveer uw wensen zijn qua plaats, soort woning en ligging. U krijgt dan dagelijks ons nieuwe aanbod in uw mailbox. Zo bent u altijd als een van de eersten op de hoogte van het nieuwe woningaanbod. Wel zo fijn in deze tijden waarbij woningen snel worden verkocht. Je wilt dan graag een van de eerste kijkers zijn om zo snel te kunnen reageren op een geschikte woning. Niet alleen ontvang je woningen uit ons bestand, maar ook van collega-makelaars. Je krijgt hierdoor een heel compleet beeld van het aanbod.

Meerdere vestigingen

Wij werken niet alleen als makelaar Zaltbommel, maar vanuit meerdere vestigingen. Zo vindt u altijd een vestiging van Hofstede Makelaardij bij u in de buurt! Wel zo makkelijk, zo loopt u eenvoudig even bij ons naar binnen. Ook zijn wij hierdoor uitstekend op de hoogte van de situatie ter plaatse en de lokale woningmarkt. Hierdoor kunnen wij potentiële kopers goed voorlichten en begeleiden bij de aankoop van een woning.

Wij zijn actief in de volgende plaatsen:

  • Gorinchem
  • Meerkerk
  • Sliedrecht
  • Veen
  • Werkendam
  • Zaltbommel

Zo vindt u dus naast de makelaar Zaltbommel een vestiging van Hofstede makelaardij in 5 andere plaatsen. Onze bekendheid is hierdoor groot bij potentiële kopers, die uw woning hierdoor zeker zullen vinden. Daarnaast zijn wij al jaren een vertrouwd adres voor de verkoop van uw woning.

Huis verkopen bij makelaar Zaltbommel

Ook als u uw woning in de verkoop wilt zetten, bent u bij makelaar Zaltbommel aan het goede adres. Niet alleen bieden wij een eigen taxatie-service, zodat wij een goede, objectieve inschatting kunnen maken van wat jouw woning waard is. Ook bieden wij een ‘haalbaarheidsscan’, waarbij de taxatiemodule wordt getoetst aan de lokale markt. Het verslag van deze scan kunnen wij met jou als verkoper bespreken. Op deze manier krijg je een beter beeld van hoe jouw woning in de markt ligt. Deze scan is helemaal gratis en vrijblijvend. Als je besluit om jouw woning daadwerkelijk via makelaar Zaltbommel in de verkoop te doen, begeleiden wij je ook bij de presentatie van je woning. Het is namelijk heel belangrijk dat een woning goed gepresenteerd wordt bij de presentatie op het internet. Ook tijdens bezichtigingen of een kijkdag wil je dat jouw woning op de juiste manier op potentiële kopers wordt overgebracht. Door onze jarenlange ervaring met de verkoop van woningen, weten wij precies wat ervoor nodig is om jouw woning op een goede manier te presenteren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw woning zijn potentieel waar maakt en u een goede marktwaarde krijgt voor uw woning. Kijkt u ook een op hofstedemakelaardij.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn