Wanneer u de gemiddelde Nederlander vraagt naar aan welke van de huishoudelijke taken hij of zij het meest een hekel heeft, dan luidt het antwoord steevast dat dat het stofzuigen is. Veel mensen kunnen slecht tegen het enorme lawaai dat een stofzuiger maakt en ook vinden zij het heel vervelend om zo vaak met het apparaat door het huis heen te moeten banjeren. Wij van Shop.Blaupunktrobotics.eu hebben daarom voor u de ideale oplossing voor u bedacht. Wij kunnen u namelijk eenvoudig en snel voorzien van een automatische stofzuiger en wij willen u in deze korte tekst graag wat meer vertellen over de vele voordelen van een dergelijke stofzuiger. Wij hebben diverse modellen in ons assortiment opgenomen waardoor u er zeker van kunt zijn dat wij u de automatische stofzuiger leveren die geheel bij uw wensen aansluit. Heeft u een groot huis? Koop dan een automatische stofzuiger die geschikt is voor grotere oppervlakten. Wilt u graag dat de stofzuiger zowel uw laminaat alsook uw tapijten reinigt? Het is allemaal mogelijk! Onze automatische stofzuiger is namelijk voorzien van sensoren die kunnen zien hoe de stofzuiger ingesteld moet worden. Dat betekent dat onze automatische stofzuiger de borstels zal gebruiken wanneer hij uw laminaat zuigt, en de borstels weer zal inklappen wanneer hij op uw tapijten aankomt. Dit alles zonder ook maar een kik te geven en u hoeft er ook geen aandacht aan te besteden. Onze stofzuiger doet geruisloos zijn werk en kan dit ook doen op het moment dat u op uw werk bent. Zo rijdt deze automatische stofzuiger u niet voor de voeten wanneer u bijvoorbeeld een vrije avond heeft. Kijk voor afbeeldingen van onze stofzuiger even onze site. Hier kunt u namelijk ook de diverse modellen bekijken die wij u zouden kunnen leveren. Kijk dus snel even op Shop.Blaupunktrobotics.eu.

Bespaar uzelf zeeën van tijd en koop een automatische stofzuiger

Wist u dat de mensen die bij ons een automatische stofzuiger kochten, allemaal aangaven dat zij merkten dat hun huis veel schoner was sinds zij gebruikmaakten van een automatische stofzuiger. Hoe kan dit? Is dit enkel gevoelsmatig of is dit ook wetenschappelijk bewezen? Wij kunnen u vertellen dat het echt zo is. Het is namelijk zo dat een automatische stofzuiger veel grondiger zuigt dan u dat zelf waarschijnlijk zou doen. Gaat u maar bij uzelf na; verplaatst u iedere keer wanneer u de stofzuiger ter hand neemt alle meubels om grondig onder deze objecten te zuigen? Wij denken van niet. Onze automatische stofzuiger verplaatsen uw meubels ook niet want zij kunnen er eenvoudig onderdoor rijden. Hierdoor kunt u er dus zeker van zijn dat deze apparaten altijd al het stof wegnemen. Stof verzamelt zich doorgaans altijd op plaatsen zoals onder de kast, onder bank, onder het bed en alles waar u eigenlijk niet aan denkt wanneer u zelf zou gaan stofzuigen. Wij willen u daarom ook graag vertellen dat onze stofzuiger heel erg geschikt is voor mensen met een allergie. Onze stofzuigers nemen namelijk al het vuil weg en zorgen ook dat de huisstofmijt bijvoorbeeld geen kans krijgt om te overleven. Kijk dus snel even op onze site Shop.Blaupunktrobotics.eu om te zien welk model voor uw huis het meest geschikt is.

Heeft u een allergie? Onze stofzuigers zijn ook dan ideaal!

Wanneer u snel last heeft van pollen of andere allergieën, dan willen wij u van harte aanraden om onze stofzuigers eens te komen bekijken en wel vanwege:

  • het feit dat zij grondig zuigen
  • op plaatsen komen waar pollen zich verzamelen
  • veel meer stof opnemen dan een doorsnee stofzuiger

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn