Een smartphone is natuurlijk een mooi object om te hebben. Je kunt er van alles mee en elk jaar of om de twee jaar kun je vaak een nieuwe uitzoeken. Het is bijna een soort speelgoed. Elke keer als je een nieuwe telefoon krijgt of koopt, dan is het weer even spannend om te ontdekken wat de telefoon allemaal kan. Welke technische snufjes bevat de telefoon en hoe snel kun je er mee surfen? Maar hoe mooi, modern en trendy de telefoon ook is, je ontkomt niet aan het feit dat veel mensen om je heen gewoon exact dezelfde telefoon hebben. Je kunt je dus niet echt onderscheiden met de telefoon. Je kunt niet naar school of je werk gaan met je nieuwe telefoon en dan proberen om indruk te maken met die telefoon. De kans is immers groot dat je van meerdere mensen te horen krijgt dat ze de telefoon ook hebben. Ook al ben je de eerste, dan duurt dat vaak niet lang. Zeker niet als je de nieuwste iPhone hebt. Als je een Nokia hebt, dan bestaat er een kans dat je de enige bent, maar dat is niet iets om trots op te zijn. Je bent dan eerder het buitenbeentje. Dus als je toch de blits wilt maken met je nieuwe telefoon, dan moet je iets anders verzinnen. Het is dan ook een goed idee om je telefoon te voorzien van een eigen gemaakt telefoonhoesje. De telefoon mag dan nog wel hetzelfde zijn, maar de uitstraling van de telefoon is uniek als je een eigen telefoonhoesje ontwerpt. Een telefoonhoesje ontwerpen is helemaal niet moeilijk. Er zijn verschillende websites waar je je eigen telefoonhoesje kunt ontwerpen. Hoezzi.nl is één van die websites. Via deze website kun je heel eenvoudig verschillende telefoonhoesjes ontwerpen. Het maakt ook niet uit welke telefoon je hebt. Hoezzi.nl kan telefoonhoesjes ontwerpen voor verschillende telefoons van uiteenlopende merken zoals:

  • Motorola
  • BlackBerry
  • HTC
  • Sony
  • Huawei
  • LG
  • Apple
  • Samsung

Voor al deze merken kun je dus je eigen telefoonhoesje ontwerpen. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Hoe kan ik mijn eigen telefoonhoesje ontwerpen?

Je kunt je eigen telefoonhoesje helemaal digitaal ontwerpen. Via de website hoezzi.nl kun je zelf aan de slag gaan met je hoesje. Je moet natuurlijk eerst een hoesje uitkiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hardcase, een softcase of een flipcase. Dit is als het ware je basismateriaal. Daarna kun je je eigen creativiteit op het hoesje loslaten. Je kunt zelf een foto uploaden en deze dan op het hoesje plaatsen. Je kunt de foto groter maken of kleiner. Je kunt de foto bijsnijden en je kunt de foto voorzien van een persoonlijke tekst. Een telefoonhoesje ontwerpen is dus ook een heel goed idee als cadeau. Je kunt je vriend of vriendin bijvoorbeeld verrassen met een persoonlijk telefoonhoesje. Een telefoonhoesje ontwerpen is op zichzelf een leuke bezigheid. Je hoeft ook niet per se met foto’s te werken. Je kunt bijvoorbeeld ook lekker experimenteren met verschillende kleuren. Als je thuis een leuk design op papier hebt gemaakt, dan kun je daar een foto van maken en op het telefoon hoesje plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat je ook kiest, je weet in ieder geval zeker dat je een persoonlijk statement zal maken met je nieuwe telefoonhoesje.

Waarom een telefoonhoesje ontwerpen via hoezzi.nl

Zoals gezegd zijn er meerdere websites waar je een eigen telefoonhoesje kunt ontwerpen. Daarom is het goed om te weten dat de hoesjes van hoezzi.nl zeer voordelig zijn. Daarnaast zijn alle hoesjes van hoge kwaliteit en de bezorging duurt niet langer dan 3 dagen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn