Als je een fervent tabak roker bent en het tijd vindt om te stoppen, dan is het een idee om over te stappen op elektrisch roken. Elektrisch roken is namelijk minder slecht voor de gezondheid dan tabak roken en het kan helpen om de overstap naar een volledig rookloos bestaan makkelijker te maken. Elektrisch roken is eigenlijk geen roken. Als je een e sigaret rookt van ea-sigaret.nl, dan inhaleer je een damp die je vervolgens ook weer uitblaast. Het is dus geen rook die je inhaleert, maar een damp. Daarom noemen ze elektrisch roken ook wel dampen of vapen. Deze damp ontstaat door het verhitten van de e liquid in de e sigaret. Omdat er geen tabak wordt verbrand, is er ook geen sprake van teer en dus heb je ook niet honderden stofjes die je gezondheid nadelig beïnvloeden. Het is niet zo dat vapen gezond genoemd kan worden, maar in vergelijking met het roken van tabak, is het een wereld van verschil. Toch is het niet verstandig om te gaan vapen als je niet rookt. Het is niet gezond en het is ook nog niet bekend wat de gevolgen zijn van vapen op de korte en lange termijn. Maar als je al tabak rookt en moeite hebt met stoppen, dan is vapen of elektrisch roken een goed alternatief. Het kan ook helpen om uiteindelijk helemaal te stoppen. Je kunt dan gaan vapen tijdens de overgangsperiode. Elektrisch roken kan helpen om de ontwenningsverschijnselen als het ware te onderdrukken. Als je immers een alternatief hebt om op terug te vallen en als het ware kunt blijven ‘roken’, dan valt het stoppen je misschien minder zwaar. Je kunt sowieso gebruik maken van een e liquid met nicotine, zodat je lichaam deze stof tijdens de overgangsperiode nog steeds binnen krijgt. Vervolgens kun je het nicotinegehalte langzaamaan afbouwen, zodat je lichaam gestaag kan wennen aan minder en minder nicotine. Ook qua psychologische verslaving kan het helpen om gebruik te maken van de e sigaret. Als je gewend bent om bijvoorbeeld na de koffie een sigaretje op te steken of na het eten, dan kun je dat ritueel gewoon blijven uitvoeren. Je kunt dus tegemoet komen aan de psychische hunkering naar een activiteit waar je al jaren aan gewend bent. Door ook nog te kiezen voor een e liquid met tabakssmaak, kun je helemaal tegemoet komen aan deze psychologische factor. Al met al is het dan ook zeker een goed idee om gewoon eens te kijken of elektrisch roken in jouw geval uitkomst biedt. 

Start met elektrisch roken via de site van ea-sigaret.nl

Als je elektrisch wilt roken, dan kun je beginnen bij ea-sigaret.nl. Hier kun je alles kopen wat je nodig hebt. Zo kun je bij de webwinkel terecht voor: 

  • E sigaretten
  • E liquids
  • Coils
  • Batterijen voor de E sigaret
  • Overige accessoires 

Je kunt je eigen sigaret samenstellen of gewoon kiezen voor ene handig startpakket. Wat je ook beslist, je krijgt altijd de juiste artikelen thuisgestuurd. 

Bestel alles online via de site

Als je wilt bestellen, dan kun je alles wat je nodig hebt toevoegen aan de winkelwagen en zo direct online bestellen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn