Actium - Loonadministratie uitbestedenHet wordt steeds gebruikelijker om als bedrijf de boekhouding uit handen te geven. Bedrijven hebben het al zwaar genoeg met de logistiek, de klantenrelaties en innovaties. Het bedrijfsleven vergt voor velen erg veel. Boekhouding, bureaucratie en papierwerk is niet ieders hobby. Toch wilt u wel dat iedere werknemer op tijd zijn loon uitbetaald krijgt en vooral dat dit naar schaal gebeurt. Gaat u daarom uw loonadministratie uitbesteden. Door het loonadministratie uitbesteden zal u erg veel tijd overhouden voor zaken die minstens zo belangrijk zijn en waar uw voorkeur naar uitgaat. Uw loonadministratie uitbesteden is een goed idee als u het erg druk hebt en door de bomen het bos niet meer ziet. U krijgt misschien weleens klachten van collega’s en werknemers omdat ze te weinig loon krijgen of hun loon veel te laat op hun rekening hebben staan. Zeker als ze dit werk fulltime doen dan is het niet in te schatten hoe belangrijk het voor hen is dat ze wel op tijd worden uitbetaald. Dat moet het minste zijn dat u kunt doen voor hen. Hoe wilt u ze anders gemotiveerd houden? Gaat u dan de loonadministratie uitbesteden en doet u dat bij ons: actium.nl. Neemt u na het lezen eens contact met ons op, we geven u graag alle benodigde informatie om tot een weloverwogen keuze te komen. Ook in tijden van crisis loont het nog steeds om het loonadministratie uitbesteden door ons te laten doen. Dan hebt u meer kijk op de zaak want we geven u natuurlijk een inkijkje in de maandelijkse loonkosten. Zo ziet u meteen hoe en waar u kunt besparen, wie er misschien minder moeten gaan werken en hoe u eventueel uw team kunt verjongen zodat u minder loon hoeft te betalen. De kosten van onze service zijn erg lag. Als u zelf al dit werk elke werk opnieuw moet doen, dan gaat u ook flink over uw eigen uren of die van uw werknemers heen dus geld kost dit werk in ieder geval. Als u daarom wilt dat het goed gebeurt dan zit er maar een ding op en dat is het loonadministratie uitbesteden aan Actium.

Uw loonadministratie uitbesteden aan ons

Het moge nu hopelijk al wel duidelijk zijn dat het loonadministratie uitbesteden aan ons erg vele voordelen heeft. Doet u dit niet, dan loopt u al snel tegen de lamp, zeker als u geen flauw idee hebt hoe boekhouden moet. Wellicht hebt u er al mensen voor ingehuurd maar het zal alsnog vast niet hun enige taak binnen uw bedrijf zijn.  Het loonadministratie uitbesteden aan ons betekent ten eerste dat u die mensen aan andere taken kunt zetten. Ten tweede hebt u nu echt professionele mensen op dit werk gezet die hier dagelijks mee bezig zijn. We hebben namelijk vele bedrijven die we helpen en die hun loonadministratie uitbesteden aan ons. Kijkt u maar eens op de website rond als u benieuwd bent naar de bedrijven die u reeds zijn voorgegaan. Het loonadministratie uitbesteden aan ons is een geweldig idee als u hier niet langer de tijd voor wilt vrijmaken. Het loonadministratie uitbesteden is overigens niet het enige waar u voor bij ons kunt aankloppen. Wat we nog meer voor u kunnen doen?

  • We kunnen uw gehele administratie overnemen. Nooit meer last van papierwerk of digitaal papierwerk terwijl u het toch in real-time in kunt zien!
  • Maar wilt u dit niet in zijn geheel uitbesteden? Kies dan enkel voor het loonadministratie uitbesteden of het uitbesteden van personeelsinformatie. Dan hebt u altijd zicht op de duur van contracten, ziekteverzuim en zelfs wanneer iemand jarig is. Dan kunt u eindelijk adequaat reageren.
  • Maar ook voor hele andere zaken komen we u graag adviseren. Hebt u problemen met de belastingdienst of een andere instantie? Dan weet u nu waar u aan kunt kloppen. Zo is het voor ons geen enkele moeite om uw Belastingaangifte in te vullen.

Hebt u nog vragen? Bel ons dan gerust eens op

Het loonadministratie uitbesteden zal zeker een uitstekende oplossing zijn als u hier erg laks en lui in bent. Of omdat er niemand binnen uw bedrijf echt naar omkijkt of er kaas van heeft gegeten. Naast het loonadministratie uitbesteden kunt u dus nog vele andere zaken aan ons overlaten. Wilt u hulp bij de jaarlijkse begroting? Wederom staan we dan voor u klaar. Neemt u bij vragen direct even contact met ons op. Op de website vindt u onder het kopje “contact” de beste methodes. Zo kunt u direct een formulier invullen en naar ons opsturen. Vergeet niet uw gegevens achter te laten. Wilt u graag teruggebeld worden? Laat dan uw nummer bij ons achter of bel ons zelf even op tijdens kantooruren. Een e-mail sturen kan uiteraard ook. We kunnen direct een offerte opstellen. Geeft u dan aan wat u van ons verwacht en hoeveel uren u wilt dat we daar per week of per maand aan besteden. Natuurlijk kunt u ook bij ons langskomen in Alphen aan de Rijn. De koffie staat zeker voor u klaar. We hebben een online boekhoudprogramma waar u gebruik van kunt maken. U kunt dan via onze site inloggen en zo ziet u meteen wat we bijvoorbeeld aan al uw medewerkers hebben uitbetaald. Dit is een zogenaamd intranet en daarbinnen kunt u direct met ons communiceren, gegevens over uw medewerkers en uw bedrijf opzoeken en er wijzigingen in aanbrengen. Wacht niet langer maar gaat u uw loonadministratie uitbesteden aan Actium!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn