Terhuurnebv - LichtstratenHebt u weleens gehoord van het fenomeen “lichtstraten”? We kunnen het ons goed voorstellen dat u hier misschien niet zo bekend mee bent want lichtstraten zijn een relatief onbekend verschijnsel. En dat vinden we jammer want lichtstraten zullen vast en zeker ook in uw huis een welkome aanvulling zijn op uw design. Niet alleen is het een lust voor het oog, ook kunt u er flink op uw energierekening mee besparen omdat u genoeg zonlicht binnenkrijgt. Daardoor hoeft u pas veel later uw lampen aan te doen en het is nog maar de vraag of dit überhaupt nodig is nu het ook mogelijk is geworden om maanlicht naar binnen te laten schijnen. Deze lichtstraten bevinden zich immers in uw dak en kunnen zodoende veel daglicht binnenlaten. En laten we wel zijn, natuurlijk licht is veel aangenamer voor uw ogen en dientengevolge voor uw humeur dan kunstmatig licht. En ook het feit dat u daardoor weer een steentje bijdraagt aan het terugdringen van uw vaste lasten klinkt u hopelijk als muziek in uw oren. Als dat het geval is kunt u eens een kijkje bij ons komen nemen. Onze werkplaats bevindt zich in het oosten van het land, namelijk in Twente. In Haaksbergen om precies te zijn en dat is dan ook de plaats waar we deze lichtstraten maken in onze fabriek. We doen niet aan import want we vinden het belangrijk dat we lichtstraten op maat kunnen maken. Zo kunnen we voor elk huis, hoe jong of oud dan ook, geschikte lichtstraten maken. Voor uw zolderdak, uw terras of serre, wij draaien onze handen er niet voor om en willen dan ook wat graag deze uitdaging aan gaan. Komt u, mits u tijd en vervoer hebt, een langs in onze showroom in Haaksbergen. We zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en u wordt er altijd verwelkomd met een lekker kopje koffie. Als u van te voren een afspraak maakt dan hebt u de grootste kans dat er iemand voor u klaarstaat om u langs alle lichtstraten en overige producten te leiden.

Prachtige lichtstraten vindt u bij ter Huurne

Het is lastig om een prijsopgave te geven en dat is dan ook de reden dat u die niet terug kunt vinden op onze site. Maar u kunt er wel eenvoudig aan komen door ons een e-mail te sturen met daarin uw wensen. Hebt u al bepaalde lichtstraten op het oog? Ze zijn er namelijk in diverse schorten en maten. Dan kunt u dit aan ons kenbaar maken. Geeft u ook aan hoe lang de lichtstraten moeten worden, waar ze geplaatst moeten worden en of het om een straat gaat of meerdere. Dan hebben we al wat meer inzicht. Een voorzichtige schatting van de afmetingen helpt ons ook al een eind op weg dus vergeet niet om de boel eventjes op te meten. Onze ingenieurs buigen zich vervolgens over uw informatie en wensen en komen met een idee op de proppen. Dit is dan ook de offerte die u snel van ons kunt verwachten. Pas als u hiermee akkoord bent gegaan komen we bij u langs om daadwerkelijk te kijken naar de mogelijkheden. We meten het zelf even na, kijken naar het materiaal waar uw dak van is gemaakt en dan kan het wat ons betreft beginnen: het bouwen van uw eigen unieke lichtstraten. Hebt u een vrij modern huis dan kan het volstaan dat we een van onze standaard lichtstraten inbouwen. Dat scheelt u aanzienlijk in de kosten dan wanneer we het op maat moeten maken. Het is natuurlijk maar net hoeveel u te besteden hebt, wat u precies aan materiaal wilt gebruiken en ga zo maar door. We zijn een duurzaam bedrijf en we mogen wel stellen dat we na 43 jaar een behoorlijke ervaring hebben. Dat ziet u ook wel terug uit het vakmanschap dat we hebben geleverd. Op de site ziet u hier vele voorbeelden van terug, niet alleen van lichtstraten want we maken nog veel meer producten waarmee u meer ruimte en licht in en rondom uw huis krijgt. We kunnen namelijk ook de volgende producten voor u maken en leveren:

  • Terrasoverkappingen
  • Carports
  • Serres
  • En tuinkamers.

Neem eens contact met ons op als u nog vragen hebt

U leest het, we zijn van alle markten thuis en lichtstraten zijn dan ook zeker niet de enige producten die we leveren. De profielen van deze lichtstraten maken we van een lichtgewicht materiaal dat wel erg sterk is: aluminium. Hetzelfde element waar vliegtuigen ook van woorden gebouwd. Een groot voordeel van aluminium is natuurlijk dat het roestvrij materiaal is zodat uw lichtstraten langdurig mee zullen gaan. Voor de beglazing van deze lichtstraten zijn er diverse opties. Daarbij kunt u denken aan HR++ veiligheidsglazen maar kunnen we ook zonwerende beglazing aanbrengen net als de wat duurdere maar hoogwaardige triple beglazing als u optimaal bescherming wilt hebben en uw lichtstraten goed wilt isoleren. Natuurlijk vertellen we u hier alles over als u in de showroom bent maar kunt u ons ook bellen of e-mailen om hier meer over te weten te komen. Bent u met ons in zee gaan? Dan horen we graag over uw ervaring. We zouden het waarderen als u een recensie of een cijfer wilt geven op onze website. We werken trouwens niet alleen in Nederland maar kunnen ook naar België en Duitsland toekomen om uw lichtstraten te installeren. We hopen snel van u te horen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn