Een dagje naar de kapper is voor iedereen heerlijk ontspannend. Woon jij in de buurt van Hoofddorp? Kom dan eens langs bij Monique’s Hairstudio! Wanneer je geknipt wordt in deze kapsalon, vergeet je even de drukte van alledag. Je geniet van de positieve sfeer en de gezelligheid! Wat zijn de voordelen van deze kapper in Hoofddorp?

  • Heerlijk in de watten gelegd
  • Professionele haarstylisten
  • De nieuws knip-en verftechnieken
  • Koffie, thee en advies

Om te beginnen val je bij deze kapper in Hoofddorp altijd in een warm bad. Je wordt uitgebreid ontvangen, je jas wordt aangenomen en je wordt meteen in de watten gelegd. Het maakt niet uit of je langskomt voor een korte knipbeurt, of een uitgebreide verfsessie: iedere klant wordt met evenveel aandacht behandeld. Bi deze kapper in Hoofddorp kom je dus echt helemaal tot rust! Vervolgens moet je natuurlijk geholpen worden. De professionele haarstylisten bekijken je haar en komen met mogelijkheden en adviezen. Je hoeft daar natuurlijk niet naar te luisteren, maar misschien is iets anders wel een keer leuk! Het personeel is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Daarvoor worden regelmatig nieuwe cursussen gevolgd. Heb je dus bijvoorbeeld iets gelezen over een nieuwe manier van verven, dan is de kans groot dat de kapsters daar al verstand van hebben! Uiteraard zijn de laatste kapsels ook bekend. Daarvoor wordt regelmatig nieuwe lectuur aangeschaft. Heb je tijdens de behandeling zin in een kopje koffie of thee? Geen enkel probleem. Alles kan geregeld worden! Je krijgt ook de gelegenheid om dat op te drinken, zodat je achteraf niet blijft zitten met een half gevuld kopje! Deze kapper in Hoofddorp voelt goed aan of jij wilt praten, of wat meer in jezelf gekeerd bent. Zo heb je altijd een aangename ervaring bij deze kapper in Hoofddorp!

Kapper in Hoofddorp: afspraak maken in het online systeem

Monique’s Hairstudio werkt enkel op afspraak. Je kunt een afspraak maken in het online systeem, of gewoon even opbellen. Wil je digitaal een afspraak maken, dan doorloop je een aantal stappen. Om te beginnen kies je een specifieke dienst uit. Daarbij kun je denken aan knippen, zowel voor vrouwen als voor mannen, het verven van het haar of het trimmen van de baard. Lichamelijke verzorging is ook mogelijk, zoals het bijwerken van de wimpers, wenkbrauwen en nagels. Wanneer je een dienst selecteert, zie je direct hoeveel je bezoek gaat kosten. Vervolgens kies je een geschikte datum en tijd. Wil jij binnenkort geknipt worden, dan is het verstandig om snel een afspraak in te plannen. Deze kapper in Hoofddorp zit snel volgeboekt. Wil jij geholpen worden, laat dan snel van je horen! Tot slot vul je een aantal persoonlijke gegevens in. Op die manier weet de kapper uit Hoofddorp wie er die dag langskomt. Ook is het dan mogelijk om contact op te nemen wanneer de afspraak verzet moet worden, of de situatie verandert. Ga snel naar http://haarstudio- Hoofddorp.nl/kapper-in- Hoofddorp/ en maak een afspraak. Vaak kun je de volgende dag al terecht!

Een afspraak op de juiste locatie

Bovenstaande kapper in Hoofddorp heeft twee vestigingen: Monique’s Hairstudio en Daan’s Hairtrend. Wil jij een afspraak maken? Zorg dan dat je de juiste vestiging selecteert. Het zou natuurlijk vervelend zijn dat je op het juiste tijdstip bij de verkeerde vestiging staat. Je kunt je vestiging doorgeven op het moment dat je een afspraak maakt. Klik simpelweg op de locatie waar je naartoe wilt. Aan de telefoon is het verstandig om even te laten weten welke locatie je op het oog hebt. Je weet dan zeker dat je afspraak altijd correct genoteerd staat!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn