Leo Houkamp is een persoon waar we niet meer omheen kunnen. Leo Houkamp is onder meer de bedenker van het televisieprogramma Succes aan Tafel. Tijdens dit programma worden er diverse mensen geïnterviewd uit het bedrijfsleven, namelijk:

  • CEO’s
  • Managers
  • Ondernemers
  • Analisten
  • Financiële experts

Lees op Succesaantafel.tv wat dit programma van Leo Houkamp precies inhoudt en wat u kunt verwachten. Lijkt het u nou interessant om hier live bij aanwezig te kunnen zijn, dan kunt u ook onderdeel worden van het publiek. Klik dan op ‘opname bijwonen’ om te zien wat u hiervoor moet doen. Het programma wordt overigens uitgezonden op RTL7. Het wordt tweemaal per week uitgezonden, waarvan één een herhaling betreft. Kijk op de site om te zien hoe laat dit format van Leo Houkamp op de televisie te zien is. Klik op ‘Leo Houkamp’ in de tekst wanneer u meer te weten wilt komen over Leo Houkamp als persoon en zijn behaalde successen. U kunt ook direct in contact komen met de redactie van dit programma. Onderaan de site ziet u het emailadres staan en het telefoonnummer. Maak hier gebruik van wanneer u dit wenst. Zo kunt u bijvoorbeeld opmerkingen kwijt of vragen stellen. In het geval van de e-mail ontvangt u natuurlijk zo snel mogelijk een reactie terug wanneer u dit wenst.

Wordt tijdens dit televisieprogramma van Leo Houkamp geïnspireerd

Persoonlijk vind ik het altijd interessant om naar verhalen van andere ondernemers te luisteren. Ik vind het inspirerend om te weten waar ze mee bezig zijn, maar ook hoe ze zover hebben kunnen komen. Een ding is in ieder geval zeker, het is hard werken. Niemand bereikt zonder er iets voor te hoeven doen de top. Toch is het niet hard werken alleen wat zich uitbetaald, ook is het pad wat de ondernemer volgt van belang. Zelf ken ik iemand die de hele dag door hard werkt en al jaren ondernemer is. Ze bevindt zich al jarenlang op hetzelfde niveau, terwijl ze eigenlijk veel succesvoller zou willen zijn. Het probleem is echter dat ze al die jaren niet iemand in de arm heeft genomen die alles weet over het vak zelf en haar heeft kunnen helpen bij het realiseren van doelstellingen. Er is natuurlijk in de loop der tijd ook veel veranderd in het vak van de ondernemer. Zo is het essentieel geworden om gebruik te maken van sociale media kanalen, waar zij tot een recentelijk vrijwel geen gebruik van maakte. Verder maakte ze ook geen reclame en dacht ze dat klanten haar vanzelf wel zouden moeten kunnen vinden. Met een beetje hulp had het al snel heel anders kunnen lopen, al is de definitie van succesvol zijn voor iedereen natuurlijk weer anders in te vullen. Ze heeft ook geen contact met ondernemers die al aan de top zijn en zich in dezelfde wereld begeven als zij. Dat maakt het ook een stuk lastiger om ideeën op te doen en een soort rolmodel te hebben. Leo Houkamp weet als geen ander wat het ondernemerschap betekent en wat erbij komt kijken. Leo Houkamp heeft het zelf aan den lijve ondervonden hoe hard het werken is, maar ook weet hij de juiste mensen in te zetten om doelstellingen te bereiken. Leo Houkamp is voor velen een inspirerende man. Het is mogelijk om vanuit uw luie stoel inspiratie op te doen, gewoon door naar de televisie te kijken. Leo Houkamp heeft namelijk een programma ontwikkeld dat aansluit bij de wensen van ondernemers om een kijkje te kunnen nemen in bepaalde bedrijven, maar ook te horen waar de ondernemer van nu de nadruk op legt. Het televisieprogramma van Leo Houkamp dat u beslist moet kijken, heet Succes aan tafel. Tijdens deze programma’s worden succesvolle ondernemers bevraagd en geven een kijkje in hun eigen bedrijf. Dat kan beslist verhelderend zijn om van een echte vakman te horen hoe hij de top heeft weten te bereiken, maar ook hoe hij zo succesvol heeft kunnen blijven de laatste jaren. De top bereiken is immers één ding, maar er blijven is vaak een stuk lastiger. Aan alle kanten kunt u worden ingehaald door andere ondernemers. Het is bijvoorbeeld belangrijk om nooit te denken dat u er bent en daarom op uw lauweren kunt gaan rusten.

Naar de top gaan en daar blijven

Zie de top als een punt dat niet het einde is. Zo blijft u helder van geest en blijft u constant op zoek naar manieren om uw onderneming effectiever en rendabeler te laten lopen. De ketting van een goede racefiets kan immers ook niet zonder olie. Hij moet regelmatig worden gesmeerd om even snel of sneller te kunnen zijn dan de andere wielrenners. Zo is het ook met ondernemen. U dient er altijd alert op te zijn om te zien wat uw bedrijf nodig heeft en wat er beter “gesmeerd” moet worden. Volg daarom het programma van Leo Houkamp om de essentie te leren kennen. Leo Houkamp is misschien geen naam die gelijk een belletje bij u doet rinkelen, maar rotten in het vak weten dat Leo Houkamp echt een bekende Nederlander genoemd mag worden. Leo Houkamp heeft al veel succesvolle formats bedacht en runt ook nog eens 4 hotelketens. Lees meer over het bovengenoemde programma op Succesaantafel.tv. Hier vindt u alles wat u moet weten en leest u waarom Succes aan Tafel belangrijk kan zijn voor u. Vond u dit interessante informatie, deel het dan ook met andere ondernemers in uw omgeving.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn