Steeds meer mensen kiezen ervoor om in hun huis Led verlichting te gebruiken en dat is ook niet meer dan logisch, het biedt namelijk twee grote voordelen. In de eerste plaats is dat dat het beter is voor het milieu, in de tweede plaats dat het gunstig is voor jouw portemonnee. Om met het eerste punt te beginnen, een dergelijk lampje verbruikt veel minder stroom dan een reguliere spaarlamp bij dezelfde lichtsterkte. Als jij er dus voor kiest om overal in huis de spaarlampen en eventueel zelfs nog aanwezige gloeilampen te vervangen door Led verlichting, dan heeft dat zeer zeker een positief effect op jouw energieverbruik. Dat is natuurlijk zeer gunstig voor het milieu, want alle energie die niet verbruikt wordt, hoeft ook niet opgewekt te worden. Of jij nu grijze of groene stroom gebruikt, dit is altijd een gunstig punt! En niet alleen voor het milieu is dit een gunstig punt, ook voor jouw portemonnee biedt het voordelen. Want hoe lager je verbruik is, hoe lager jouw energierekening ook zal zijn of, in het geval van aanwezige zonnepanelen, hoe meer stroom je kunt terugleveren aan het net. Door Led verlichting aan te schaffen, bespaar je dus heel wat geld. Natuurlijk is het in eerste aanschaf iets duurder dan in het verleden met de gloeilamp het geval was, maar gezien het lagere stroomverbruik en de langere levensduur van de lampjes heb je dat echt binnen de kortste keren terugverdiend.

Led verlichting breed in te zetten

Ondanks bovenstaande voordelen zijn er toch altijd nog mensen die zo hun bedenkingen hebben bij het gebruik van Led verlichting. Dat heeft vaak te maken met een slechte ervaring in het verleden. De eerste generatie van deze producten was namelijk niet heel breed inzetbaar, ze pasten alleen in een bepaald soort fitting. Bovendien was het licht dat van de lampjes afkwam vaak erg fel en wit, niet echt sfeervol dus. Maar met de huidige generatie Led verlichting is dat echt niet meer het geval. De nieuwste modellen kun je echt krijgen in allerlei soorten wattages en in heel veel verschillende soorten fittingen. Het maakt dus niet meer uit wat voor soort lamp jij in huis hebt staan, je kunt hier altijd een passend model in krijgen. Bovendien is de lichtkleur ook heel anders geworden, het is veel warmer van toon geworden. Daar komt bij dat er zelfs dimbare varianten te krijgen zijn. Met andere woorden, Led verlichting kun je tegenwoordig echt zonder problemen overal in huis gebruiken.

Ruime keus bij LEDshop Groenovatie

Nu moet er wel gezegd worden dat nog lang niet iedere winkel evenveel keus biedt op het gebied van Led verlichting. Wil jij echt uit een ruim assortiment kunnen kiezen, dan doe je er goed aan om eens een kijkje te nemen bij LEDshop Groenovatie. Zij bieden echt heel veel producten op dit gebied aan. Uiteraard kun je dan denken aan verschillende modellen lampjes, met diverse soorten fittingen en wattages, maar je kunt dan ook denken aan andere zaken op het gebied van Led verlichting, zoals:

  • TL buizen
  • panelen
  • inbouwspots
  • dimmers
  • transformators

En dat is nog maar een selectie van de vele mogelijkheden die zij bieden. Als je meer wilt weten over wat zij kunnen leveren, dan moet je eens een kijkje nemen op hun website, daar vind je hun complete aanbod. Niet alleen voor particuliere klanten kunnen zij veel betekenen, ook bedrijven kunnen bij hen terecht. Waar jij dus ook maar Led verlichting aan wilt gaan leggen, het is altijd goed om te beginnen met een bezoek aan de website van LEDshop Groenovatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn