In elke gemiddelde stad is het tegenwoordig een groot probleem om je auto te parkeren. Daarnaast wordt het vaak ook nog eens onaantrekkelijk gemaakt om met je auto de stad in te gaan door aangelegde verkeersbeperkingen, hoge parkeerprijzen, milieubeperkingen als je een net wat te oude auto hebt en het is vaak druk. Echt veel te druk. Daarom is een lease scooter echt een uitkomst.

De lease scooter van Polderscooter

In Flevoland ben je bij Polderscooter aan het juiste adres voor jouw lease scooter. Op polderscooter.nl lees je dat je een lease scooter kunt krijgen in:

  • Almere
  • Harderwijk
  • Biddinghuizen
  • Lelystad
  • Dronten
  • Swifterband

Je hebt dus al een lease scooter voor 10 euro per maand en dat is geen geld. Wanneer je even niet het geld hebt om een scooter aan te schaffen en je er toch één nodig hebt is dit voor jou de uitkomst. De lease scooter is populair en op de website van Polderscooter staat een top 12 van meest gewilde scooters. Daar kun je in één oogopslag zien wat een scooter van een bepaald merk kost per maand. Verder staat uitgebreid omschreven wat de specificaties van de desbetreffende scooter zijn, welke accessoires er verkrijgbaar zijn en meer. Je kunt direct een lease scooter aanvragen via de website, maar je kunt er ook voor kiezen om de scooters te bekijken in de showroom van Polderscooter in Dronten. Daar staan 80 scooters klaar om een keuze uit te maken. Op de website lees je verder hoe het werkt wanneer je voor een lease scooter kiest, maar we leggen het hieronder alvast kort uit.

Hoe werkt scooter lease

Het begint natuurlijk met het selecteren van een lease scooter. Je kunt altijd een vrijblijvende aanvraag via de website doen en zit nog niet direct vast aan je keuze. Vervolgens kies je ook eventuele accessoires uit, zoals een helm, slot, valbeugel of alarm. Je vult daarna het aanvraagformulier online in, krijgt een overeenkomst voor de financiering toegestuurd, samen met een machtigingsformulier voor de maandelijkse betaling en stuurt deze terug, samen met een kopie of scan van bankpas en legitimatiebewijs. Is de bank akkoord, dan wordt de scooter op jouw naam gezet en kun je genieten van je nieuwe lease scooter. Nooit meer zorgen over parkeren en overal en altijd snel ter plekke. Overigens, wil je dit niet online regelen, dan kan dat natuurlijk ook gewoon in de showroom in Dronten. Je bent daarna direct eigenaar van jouw lease scooter, want je betaalt hem in termijnen af. Je kunt daarvoor kiezen tussen diverse termijnen, beginnend bij 12 maanden en maximaal 60 maanden. Je kunt altijd boetevrij aflossen en betaalt geen afsluit- of administratiekosten. Het voordeel van het leasen van een scooter is, dat:

  • je zelf de hoogte van je maandbedrag kunt bepalen
  • Je betaalt rente, maar deze wordt alleen berekend over het openstaande saldo
  • Maandelijks krijgt je een rekeningoverzicht
  • Aflossen is kosteloos en boetevrij

Wel moet je minimaal 18 jaar of ouder zijn, een vast maandinkomen hebben van minimaal 1000 euro in de maand, in Nederland wonen en geen negatieve BKR-notering hebben. Heb je een aanvraag gedaan voor een scooter, dan krijg je altijd bericht over de aanvraag. Mocht het voorkomen dat je geen goedkeuring krijgt op de lease, dan wordt de bestelling geannuleerd. Polderscooter is daarmee dé scooterleverancier van Flevoland. Als erkende organisatie weten ze alles over de scooters die ze aanbieden, kunnen ze meedenken in het financieringsplan en geven ze gratis advies. Daarnaast biedt deze erkende leverancier ook nog eens scooteronderhoud op locatie. Een scooter leasen bij Polderscooter is daarmee snel, gemakkelijk en voordelig.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn