Vorig jaar merkte ik dat mijn bedrijf niet de resultaten voortbracht waar ik op gehoopt had. Ik heb toen allerlei dingen geprobeerd om meer rendement uit mijn firma te halen, maar op de een of andere manier leidden de verbeteringen die ik doorvoerde steeds maar niet tot het juiste resultaat. Omdat ik graag het beste uit mijn onderneming wilde halen, ben ik eens gaan kijken wat de mogelijkheden waren om mijn bedrijfsvoering efficiënter te maken. Van een goede vriend van mij, die eveneens een eigen bedrijf heeft, hoorde ik dat hij ooit de hulp had ingeschakeld van Q consult. Deze vriend vertelde mij dat zij aan de hand van lean consulting, een heel goed beeld kunnen schetsen van wat er allemaal verbeterd kan worden binnen het bedrijf. Dat sprak mij heel erg aan, temeer omdat deze goede vriend mij vertelde dat hij voor relatief heel weinig geld, een verbluffend resultaat had weten te bereiken. Genoeg reden voor mij dus om een keer op de site van dit bedrijf te gaan kijken. Het adres van deze site is qcpp.nl. Hier kunt u heel erg veel informatie vinden over de mogelijkheden die dit bedrijf allemaal kan bieden. Ook kunt u hier meer lezen over lean consulting. Ik heb daar inmiddels gebruik van gemaakt, en ik kan u zeggen dat dit lean consulting mij heel erg goed is bevallen. Ik had nooit verwacht dat ik door middel van een dergelijke, relatief goedkope, analyse, zoveel indrukwekkende resultaten zou boeken.

Wat is lean consulting precies?

Toen ik even contact opnam met dit bedrijf, werd mij verteld dat ik waarschijnlijk heel erg veel baat zou kunnen hebben bij lean consulting. Omdat ik graag iedere mogelijkheid wilde aangrijpen om mijn bedrijf te optimaliseren, was er voor mij geen enkele reden om niet een samenwerking aan te gaan met dit bedrijf. Al heel snel hebben medewerkers van dit bedrijf lean consulting op mijn bedrijfsvoering toegepast en ik kan u zeggen dat de resultaten die dit heeft opgeleverd, verbluffend waren. Dit bedrijf heeft mij namelijk heel erg goed duidelijk weten te maken waar de verbeterpunten in mijn firma zaten. Dit deden zij veel beter dan ik zelf ooit had kunnen doen. Ik was daarom meteen erg onder de indruk van lean consulting. Het heeft mij namelijk laten zien hoe relatief simpel ik een aantal aspecten binnen mijn firma kon verbeteren. Het fijne aan dit bedrijf is daarbij dat zij ook over de kennis en vaardigheden beschikken om deze verbeteringen efficiënt door te voeren. Ik had namelijk zelf niet helemaal helder hoe ik dit zou moeten aanpakken, maar gelukkig kon dit bedrijf mij daar heel goed bij helpen. Ik was heel erg onder de indruk van de professionaliteit van de mensen die mij hielpen om mijn bedrijfsvoering te optimaliseren. Je merkt aan alles dat deze mensen al heel vaak met dit bijltje hebben gehakt en dat leidt tot indrukwekkende resultaten.

Had ik dit bedrijf maar veel eerder ingeschakeld!

Ik ben heel erg blij dat ik gebruik heb gemaakt van lean consulting. Het heeft mij namelijk heel erg veel opgeleverd. Vandaar dat ik tegen iedereen die een eigen bedrijf heeft, zou willen zeggen; kijk eens wat lean consulting voor u kan opleveren. Ik heb er enkel en alleen profijt van gehad en om de prijs hoefde ik het zeker niet te laten. Kortom:

  • ik ben heel erg tevreden over de resultaten van dit bedrijf
  • ik raad iedereen aan om eens even op de site van deze firma te kijken
  • Neem voor meer informatie even contact op met dit bedrijf
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn