Ben je op zoek naar een webwinkel waar je de mooiste lakzegels kunt bestellen? Dan is er eigenlijk maar één adres waar je dit het beste kunt doen, namelijk via Stempels. Je kunt hier de mooiste standaardontwerpen vinden, maar er is zelfs een mogelijkheid om je eigen lakzegels te ontwerpen. Wil je écht iets bijzonders hebben, dan is dat een leuke optie. Zeker aan te raden wanneer je regelmatig post verstuurd. Hiervoor vraag je een offerte aan. Dien het ontwerp in via het mailadres en ontvang niet alleen snel een offerte, maar ook een proefdruk. Eén van de mogelijkheden die je hebt is het bestellen van zelfklevende lakzegels, voorzien van een hartje, vogel, kroon of boom. Je vindt ze hier tevens in verschillende afmetingen. Je kunt in deze webshop overigens ook tal van andere producten vinden, denk aan:

  • Kantoorstempels
  • Badges
  • Schuifborden naamplaten
  • Zegeltangen
  • Stempelkussens

En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. De prijzen zijn ook lekker voordelig, zoals je zelf zult ontdekken. En wist je al dat bestellingen die vandaag vóór 12 uur zijn geplaatst, vandaag nog worden verzonden?

Daarom zijn lakzegels zo leuk!

We leven in een digitaal tijdperk waarin het steeds gewoner is om mailtjes te sturen. Dat is natuurlijk erg gemakkelijk. Gewoon een kwestie van de app openen om direct een mailtje te kunnen tikken. Voor wie ook nog eens blind kan typen, gaat dit extra snel. Vervolgens is alleen maar een druk op de knop nodig om het bericht te verzenden en het direct bij de geadresseerde terecht te laten komen. Handig, maar de charme is er op die manier wel af. Het versturen van handmatig geschreven brieven is in deze tijd weer helemaal in aan het raken. Het zijn vaak de mensen die ook gewoon mailen, maar naar familie en vrienden handgeschreven brieven sturen. Dat kost wel eventjes werk, maar steeds meer creatievelingen vinden het hartstikke leuk om te doen. Het geeft een vorm van ontspanning en het geeft een voldaan gevoel. Voor de geadresseerde blijft het ook het leukst om handgeschreven post te ontvangen. Op die manier weet je dat degene die het naar je heeft verzonden, er veel tijd en moeite in heeft gestoken. Maar sommigen brengen het nog een niveau hoger. Die kiezen ervoor om themapost te versturen. Dan ontvang je naast het krijgen van brief, ook kaartjes met spreuken erop of andere kleine verrassinkjes die in de envelop zitten. Voor het sluiten van brieven zijn de lakzegels steeds meer in opmars aan het raken. Lakzegels tref je bijvoorbeeld aan op enveloppen waarin formele documenten zijn opgeborgen. Lakzegels dienen dan niet alleen om er zeker van te zijn dat de envelop ongeopend de geadresseerde bereikt, maar het heeft ook een bepaalde luxe uitstraling. Wie vroeger zo’n brief kreeg, wist dat er iets bijzonder inzat. Nog steeds is dat het geval, maar dienen deze zegels niet alleen meer voor formele doeleinden. Ook wanneer je themapost wilt versturen geeft het toevoegen van een lakzegel net de finishing touch.

Gewoon lekker eenvoudig bestellen in de webshop

Ben je enthousiast geworden om dit ook eens te gaan gebruiken? Dan wil je natuurlijk weten waar je deze producten kunt verkrijgen. Daar is simpel antwoord op te geven. Het enige wat je hoeft te doen is te gaan naar stempels.nl. Zodra je deze shop bezoekt, kom je terecht op een overzichtelijke site waar je volop keuzemogelijkheden hebt. Heb je de lakzegels van je keuze gevonden? Dan reken je gelijk af met behulp van één van de bekende betaalmethodes, zoals iDeal of PayPal. Maar ook het bestellen op rekening is mogelijk.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn