Van ontwerp tot het afwerken van de kleinste details, wij van vroombouw.nl bouwen exclusieve woningen op maat. Waar u dan ook woont, we kunnen exclusieve woningen in heel Nederland realiseren. Misschien hebt u al flink gespaard en is het de hoogste tijd om te verhuizen. Uw kinderen zijn uitgevlogen en het heeft vrij weinig nut om in een drukke stad te blijven wonen, ook al woont u in een gerieflijke buitenwijk. Velen, zeker vroegere dorpsbewoners, keren terug naar de natuur of het platteland. Natuurlijk kan het tevens zo zijn dat u graag in een villawijk wilt gaan wonen. U zoekt in ieder geval naar riante rustieke exclusieve woningen. Laat zelf uw huis bouwen nu u daar de financiën en de tijd voor hebt. Het is dan zaak om een bouwstijl te kiezen die past of in ieder geval niet te veel vloekt met de wijk of de straat waar u een perceel land hebt gekocht. Onze architecten bouwen onder andere exclusieve woningen in een klassiek, postmodern, modern of totaal andere stijl. U hebt ook een idee qua etages, oppervlak, de tuininrichting, hoeveelheid kamers en waar de kamers voor moeten dienen en ga zo maar door. Zet ze op papier en mak eventueel zelfs enige schetsen. Nadat u dit allemaal hebt neergekrabbeld maakt u een afspraak met ons kantoor. U bent van harte welkom om er in onze villa dan wel het kasteel in Enschede over te praten.

Deze exclusieve woningen liegen er niet om

We maken graag een prachtig eindproduct van uw aanvankelijke ideeën. De vele exclusieve woningen die we al gebouwd hebben kunnen als voorbeeld dienen, maar u kunt ook met een totaal ander plan op de proppen komen. Wij houden wel van een uitdaging dus zet onze architecten vooral aan het werk! Nadat u akkoord bent gegaan met dat ontwerp gaan we de bouw voorbereiden. We zorgen ervoor dat de fundering er komt te liggen en dat we alle materialen besteld hebben zodat de bouw snel kan beginnen. Na de bouw verzorgen we tevens de inrichting. We verven alle kamers, leggen leidingen aan, bouwen keukens en badkamers en zelfs zwembaden aan en ga zo maar door. Wilt u bijvoorbeeld:

  • Een sauna, whirlpool of binnen- dan wel buitenzwembad? Of wilt u het eigenlijk allemaal? Wij zijn in ieder geval van geen kleintje vervaard.
  • Ook de voor- en achtertuin kunnen we aanleggen op de wijze die u voor ogen hebt, inclusief opritverwarming.
  • Het is geen slecht idee om de exclusieve woningen zo duurzaam mogelijk te maken. Het plaatsen van energiebesparende zonnepanelen is daarbij geen overbodige luxe!

U leest het, deze exclusieve woningen zijn extreem luxe en zullen u van alle gemakken voorzien. Vindt u het heerlijk om zelf te klussen of hebt u groene vingers? Dan kan het huis ook kaal worden opgeleverd met een lege achtertuin. U hebt al deze keuzes zelf in de hand!

Wij houden rekening met uw wensen en verwachtingen

Onze exclusieve woningen zijn een lust voor het oog en bouwen we binnen de afgesproken tijd. Of het nu gaat om een landelijke villa, een stadsvilla of een villa met rieten daken, wij leveren het af zoals u het wilt. Vraag eens onze gratis brochure aan waarin u deze informatie en nog veel meer eens rustig kunt doorlezen. Vergeet u trouwens niet om een bouwvergunning en eventueel een kap- en/of sloopvergunning aan te vragen bij de gemeente? Overigens willen we dat ook wel voor u doen als u daar geen tijd voor hebt. Bel of mail ons in ieder geval op voor een vrijblijvende afspraak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn