Wilt u graag kunststof kratten bestellen? Dan bent u hier helemaal op het juiste adres! Wij bieden u niets minder dan de beste producten tegen zeer scherpe prijzen zoals kunststof kratten, kunststof pallets en dozen voor de opslag, alsmede voor het transport van uw producten en goederen. Het transport van goederen gebeurt op verschillende manieren. Uw vracht kan per bus, vliegtuig of boot worden verplaatst, maar wat is nou echt belangrijk? Het voornaamste is dat u er voor zorgt dat uw vracht goed wordt verpakt in kunststof kratten die uw product beschermen. Wij denken met u mee over de juiste verpakking. Dat doen wij sinds jaar en dag en dat heeft ons in staat gesteld om altijd de juiste keuzes te maken. Wij bedienen u, met andere woorden, altijd van advies op maat. Wat kunt u verpakken met kunststof kratten? Dat kunnen etenswaren zijn, maar ook tal van andere zaken. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Laat het ons gerust weten. Steeds meer bedrijven en ondernemers kiezen voor de kunststof kratten van Boxpall Benelux. Dat komt natuurlijk omdat wij de beste kwaliteit bieden. Ieder bedrijf heeft te maken met producten die moeten worden opgeslagen en dat kan op allerlei verschillende manieren gebeuren. Hoe slaat u uw producten op en heeft u al wel eens nagedacht over de mogelijkheden van kunststof kratten? Kunststof heeft als opbergmateriaal vele voordelen. Deze voordelen nemen wij graag even met u door, zodat u ook begrijp wat er voor u te halen valt. Kunststof kratten zijn om te beginnen zeer stevig en kunnen dus tegen een stootje. Voor het transport en de bescherming van goederen is dat uiteraard ongelofelijk belangrijk. Daarnaast kunnen wij u vertellen dat kunststof kratten ook zeer makkelijk zijn schoon te maken. Kunststof is dus zeer handzaam en bovendien werken wij alleen maar met de beste kwaliteit kunststof kratten en dat merkt u! Wij verkopen bij Boxpall Benelux BV:

  • Niets minder dan de beste kwaliteit
  • Een groot assortiment aan dozen
  • Een groot assortiment aan opbergmaterialen
  • Een groot assortiment aan verschillende pallets
  • Altijd de beste prijzen voor de beste kwaliteit

Kunststof kratten kiezen

Het kiezen voor de beste kratten is niet moeilijk, maar u moet wel een aantal zaken voor uzelf duidelijk hebben wanneer u de keuze gaat maken. Gaat u fruit of voeding vervoeren, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen uit onze fruitkratten. Wij hebben voor verschillende soorten producten ook verschillende soorten kratten. Ten eerste vragen wij u om ons te vermelden waar u de kunststof kratten voor nodig heeft. De volgende vraag die wij u stellen is ‘wat voor soort krat denkt u zelf dat het beste past bij uw product?’ Ook de afmetingen van de kratten moet goed worden bepaald. Het is zo dat kratten in verschillende maten komen. Een groot deel van de maten hebben wij online geplaatst, maar we hebben uiteraard ook een aantal kratten van andere afmetingen. Ziet u de maat of de inhoud van de kunststof kratten die u wilt hebben niet op onze website, neem dan even contact op en dan kunnen wij zorgen dat wij de kunststof kratten op maat voor u bestellen die u nodig heeft. Wij leveren de kunststof kratten namelijk in de oplage en het formaat dat u wilt en dat u nodig heeft. Op onze website doen wij vrij regelmatig mooie aanbiedingen. Wij vinden het belangrijk om u aanbiedingen te doen. Houd daarom zeker onze website in de gaten, want u kunt zich soms flink wat kosten besparen door te kiezen voor de aanbieding! Het voordeel van onze kunststof kratten is natuurlijk dat u ze kunt opvouwen.

Uw product goed verpakt

Zoals we aangaven, is het van het grootste belang dat u het product dat u wilt hebben goed verpakt. Maar wat is de juiste verpakking voor uw product en wat zijn de kosten die verbonden zijn aan het aanschaffen van onze kunststof kratten? Goede vragen en daar kunnen wij makkelijk antwoord op geven. Wat staat u te doen? Vraag een offerte aan en dan zullen wij vrijblijvend een offerte op maat voor u maken. Op die manier leert u wat de kosten zijn die zijn verbonden aan de aanschaf van uw product. Betaal nooit te veel, want dat is helemaal niet nodig! Niet alleen bieden wij onze kratten in verschillende maten, ook kunt u kiezen voor een bepaalde kleur en stijl. Kratten kiezen doet u bij ons! Wij zijn een bedrijf dat met zijn klanten mee denkt. Dat heeft ons door de jaren heen een grote groep klanten opgeleverd die precies weten wat de beste keuze is. Mocht u meer willen weten over onze producten, dan is het altijd het beste om even met ons te bellen. Wij werken met een team van mensen die verstand van zaken hebben en dat merkt u meteen als u met ons in zee gaat. Maak een afspraak als u meer wilt weten, bel of stuur een e-mail! Wij hebben onze service zeer hoog in het vaandel staan. Dat betekent dat we het zowel belangrijk vinden dat u online makkelijk uw weg op onze website kan vinden als offline; een medewerker spreken moet namelijk ook gewoon kunnen! Zo ziet u maar weer; wij staan op allerlei manieren voor u klaar. Kies de kratten die helemaal passen bij uw product voor een goede, overzichtelijke en efficiënte opslag, maar ook voor veilig en duurzaam vervoer van uw product!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn