Airhockeytafel.nl  - airhockeytafelWilt u eens iets anders om mee te spelen? Bent u het gamen achter uw televisie of beeldscherm van uw pc meer dan zat? Krijgt u er vierkante ogen van en is lezen ook niet iets waar u erg vrolijk van wordt? Wilt u daarnaast graag wat meer tijd gaan besteden aan uw kinderen? Dan hebben we de ideale oplossing want een airhockeytafel is dan het eerste waar wij aan denken. De airhockeytafel is een tafel waar u met ronde plastieken “pushers”  uw doeltje meer verdedigd. De puck, zoals bekend uit het ijshockey, zal over het speelveld rondzweven. De tafel is dan ook motorisch aangedreven zodat de puck mooi over het veld heen zweeft. U kunt het dan ook zeker vergelijken met een minivariant van ijshockey, een zeer populaire sport in de noordelijke regionen van de wereld. U kunt de airhockeytafel wat verlagen zodat kinderen er ook eenvoudig bij kunnen en hierdoor is het vermaak voor het hele gezin. Het is een geweldig spel, kinderen leren er snelheid en coördinatie mee opdoen, u leert nieuwe tactieken en technieken. Zo is er voor ieder wat te behalen dankzij de airhockeytafel. Het staat als een paal boven water dat de airhockeytafel uw zintuigen zal aanscherpen. Klinkt u dit als muziek in uw oren en denkt u er over na een airhockeytafel te kopen? Kijkt u dan eens op onze website: airhockeytafel.nl. Wij hebben diverse varianten in huis. Sterker nog, we hebben er zelfs een aantal in de aanbieding. Wees er dan ook als de kippen bij want vaak geldt in dit soort situaties: op is op. Zonde als u die scherpe kortingen moet mislopen omdat u net te laat had gereageerd. Maar niet getreurd, die aanbiedingen hebben we wel vaker voor u op de site staan. Vergeet ons dan ook zeker niet even te bookmarken, dan hebt u ons altijd bij de hand.

De airhockeytafel staat goed in de garage, op zolder of in de kelder

Wij begrijpen wel dat u geen plek hebt voor de airhockeytafel in uw woon- of slaapkamer. Maar misschien wel in de garage! Of op zolder, de speelkamer mits u die hebt of de studeerkamer. Hebt u echt  weinig ruimte? Kiest u dan voor een airhockeytafel die in te klappen is na gebruik. Soms hoeft u de poten van de airhockeytafel er niet eens onder te zetten omdat u de tafel ook over de tafel in de eetkamer heen kunt leggen. Er zijn diverse manieren waardoor u dus ruimte kunt besparen als u een airhockeytafel hebt gekocht. Eenvoudig in- en uit te klappen dus pak de airhockeytafel er eens bij als een feestje wat aan het inzakken is. Dat zal de verjaardag nieuw leven inblazen, dat garanderen we. De pucks en de pushers kunt u ook apart bij ons bestellen. Kinderen kunnen immers behoorlijk wild zijn en losse onderdelen van uw airhockeytafel per ongeluk kwijtraken. Geen nood, via onze website kunt u deze losse accessoires meteen herbestellen. Dan hebt u ze met een beetje geluk morgen al in huis en kan de strijd verder gaan. Wie is bij jullie thuis de airhockeykampioen? Een aantal voordelen van het online bestellen via onze website willen we u niet langer onthouden. Voor uw gemak hebben we er een aantal van op een rijtje gezet:

  • Bij elke bestelling zijn er geen extra verzendkosten aan verbonden. Daarnaast leveren we in principe al onze producten al binnen 48 uur aan!
  • Als u vragen hebt dan staat onze klantenservice voor u klaar. Op de site vindt u ons telefoonnummer en e-mailadres
  • Betalen gaat ook in zijn geheel digitaal en dat maakt het een stuk veiliger. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van iDEAL, PayPal of betaal met behulp van uw credit card!
  • En tot slot leveren we uitstekende garantievoorwaarden. Die zijn direct via onze site in te zien en te downloaden zodat u het rustig nog eens na kunt lezen.

Ook leuk voor cafés of voor op de camping

De airhockeytafel is natuurlijk de verzamelnaam voor de vele verschillende types. De een is wat simpeler qua uitvoering, de ander ziet er stoerder en professioneler uit. Dat bepaalt ook het verschil in prijs. De afmetingen zijn ook niet even constant. Het is maar net wat u wilt. Als u jonge kinderen hebt dan hoeft het ook niet allemaal zo luxe te zijn. Een airhockeytafel volstaat. Wilt u er mee gaan reizen? Kies dan voor een airhockeytafel die u eenvoudig in kunt klappen en uit kunt klappen zodat u er op de camping ook veel rol aan kunt beleven. Wilt u er uw horecagelegenheid mee opvrolijken? Dan kunt u deze tafels ook uitrusten met een muntjesapparaat en dat levert u vast en zeker een leuk zakcentje op. De regels zijn simpel. In principe gaat u tot en met de 10 punten. Wie het eerst de 10 keer heeft gescoord in het doel van de ander wint. De meeste tafels kunnen de score handmatig of zelfs automatisch bijhouden zodat u niet vals kunt spelen. Is uw aangeleverde product kapotgegaan tijdens het vervoer? Of hapert er iets in het systeem? Stuur het dan binnen 14 dagen weer terug zodat u meteen uw geld terug kunt krijgen. Eventueel sturen we u een vervangende tafel op, daar doen we beslist niet moeilijk over. Houdt u niet zo van airhockey en wilt u juist graag een ander speeltafel hebben? Dat treft want we hebben ook voetbaltafels en tafeltennistafels!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn