Wilt u graag een mooi kleurtje hebben, maar weet u niet hoe u dit zonder behulp van de zonnebank kunt bewerkstelligen? Dan willen wij u graag uitnodigen om een keer langs te komen in onze zonnestudio in Dronten. Wij kunnen u hier namelijk binnen tien minuten van de kleur voorzien die u graag zou willen hebben. Bij ons moet u namelijk zijn voor de beste spray-tan in Dronten. Wij bieden al vele jaren spray-tan in Dronten aan en heel veel mensen hebben onze studio reeds bezocht om hier gebruik te maken van de spray-tan in Dronten. Wij nodigen u ook van harte uit om een keer te komen kijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij hebben een professionele cabine waarin u van alle kanten bespoten wordt. Hierdoor krijgt u een heel mooie egale teint over uw huid en wanneer u het niet wist, zou u nooit kunnen vermoeden dat u gebruik heeft gemaakt van spray-tan in Dronten. Dat wil niet zeggen dat u geen resultaat zult zien, daarmee willen wij aangeven dat onze spray-tan in Dronten er heel erg natuurlijk uitziet. Wij willen u daarom graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u namelijk helpen aan een mooie kleur en dat doen wij met behulp van de nieuwste technieken. Een spray-tan in Dronten is vele malen veiliger dan het gebruik van een zonnebank omdat u niet bang hoeft te zijn dat de tan schadelijk is voor uw huid. Het is namelijk zo dat wij altijd werken met middelen die goed zijn voor uw huid en wij hopen daarom ook dat u snel een keer een bezoek wilt komen brengen aan onze studio zodat onze medewerkers u kunnen helpen aan een mooie gezonde kleur. Kijk alvast voor meer informatie even op onze site Haarstudio-Dronten.nl. Zoals u al aan de naam van onze site merkt, kunt u bij ons ook terecht voor haarverzorging.

Laat een goede spray-tan in Dronten aanbrengen!

Wij werken altijd met een geavanceerde spraytechniek. Wij zullen in krap tien minuten tijd een laagje DHA op uw huid spuiten. DHA is een afkorting van het middel dihydroxyaceton. Dit een synthetische suiker die zich hecht aan de eiwitten die zich in uw buitenste huidlaag bevinden, misschien is u dit beter bekend als de hoornlaag. De spray-tan in Dronten zorgt niet voor een verdikking van de huis en er vindt ook geen productie van melanine plaats. U zult dus ook niet last krijgen van huidveroudering simpelweg omdat er niets met uw huid gedaan wordt. Dit laagje blijft tot tien dagen zitten en gedurende de tijd dat u deze spray-tan uit Dronten draagt, zult u er heel natuurlijk bruin uitzien. Wij willen u daarom graag vragen om een keer een afspraak met een van onze mensen in te plannen zodat wij u kunnen vertellen hoe wij met u te werk zullen gaan. Uiteraard zijn wij er niet bij wanneer u in de cabine staat. U kunt er dus zeker van zijn dat u voldoende privacy heeft.

Kom vandaag nog langs bij onze studio

Wij hopen dat wij u snel een keer mogen ontvangen in onze studio. U kunt meer over ons te weten komen via onze site Haarstudio-Dronten.nl. Kortom:

  • wij bezorgen u een prachtig natuurlijke teint
  • wij werken met producten die nooit schadelijk zijn
  • binnen tien minuten bent u klaar

Wij hopen u snel een keer te mogen ontvangen in onze studio. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn