Een interieur ontwerpen is nog niet zo eenvoudig, want je moet eigenlijk vanaf het begin een beeld hebben van het totale interieur waarin alle elementen op een harmonieuze met elkaar samenvallen en samenhangen. Het is dan ook fijn als je van te voren een beeld hebt van een compleet interieur, zodat je aan de hand daarvan ook de losse onderdelen kunt selecteren. Andersom is natuurlijk een slecht idee. Je kunt wel op zoek gaan naar schitterende meubelen, maar als je geen visie hebt wat betreft een compleet interieur, dan krijg je al snel te maken met een woning waar geen lijn in valt te ontdekken en waarin alles als los zand aan elkaar hangt. Maar het is natuurlijk nog niet zo eenvoudig om één compleet interieur voor ogen te hebben. Je moet eerst een keuze maken voor een dergelijk compleet interieur en zonder de nodige inspiratie is dat natuurlijk enorm lastig. Je bent uiteraard geen binnenhuis architect. Een dergelijk persoon denkt in mogelijkheden. Waar jij alleen een kale muur ziet, zie deze architect tal van mogelijkheden en opties die hij/zij dan ook meteen verbindt aan meubelen en andere segmenten van de ruimte. Maar zoals gezegd zie jij misschien alleen maar een kale ruimte waar je een bank, een tv en een stoel in kunt zetten. Vervolgens denk je na over een verfkleur of een behang en daarna ben je eigenlijk al klaar. Een dergelijke beperking zorgt ook voor een saai interieur. Men zal het minimalistisch noemen en dat lijkt misschien een compliment, maar het is in principe gewoon een ander woord voor saai en banaal. Dus als je niet precies weet wat je nu voor compleet interieur moet kiezen, dan doe je er goed aan om advies in te winnen van de experts en daarnaast is het ook nooit een slecht idee om inspiratie op te doen bij Plus Light & Living. Er gaat dan een hele wereld voor je open, want er zijn zoveel complete interieurs om uit te kiezen. Natuurlijk betekent een compleet interieur niet dat je dan ook alle onderdelen van dat interieur 1 op 1 moet overnemen. Er bestaat altijd ruimte voor improvisatie en variatie. Maar een compleet interieur geeft je wel houvast bij het uitzoeken van alle meubelen, de verfkleuren, het behang en de accessoires. Daarnaast kom je misschien uit bij een compleet interieur dat best gedurfd is, maar in zijn totaliteit juist wel heel mooi. In dat geval zal niemand je interieur van saaiheid kunnen betichten.

Vind een compleet interieur dat bij je past via Plus Light & Living

Bij Plus Light & Living kun je altijd rekenen op passend interieur advies en je kunt hier ook meteen kennis maken met verschillende stijlen en mogelijkheden wat betreft een mooi compleet interieur. Wil je meer weten, kom dan alvast langs op de site van pluslightliving.nl. Hier kun je namelijk terecht voor een kijkje in de wereld van interieurdesign. Ideaal ook als je bezig bent met een oriëntatieronde. Dus als je niet wilt dat je voor grote raadsels komt te staan en als je weer dat je zeker wel wat deskundig advies kunt gebruiken, kies dan zeker voor een compleet interieur van Plus Light & Living.

Kom langs on ontdek de mogelijkheden

Je kunt altijd langskomen en dan meteen ook in gesprek gaan met de experts. Maar op de site kun je alvast ontdekken wat er zoal mogelijk is. Zo kun je op de site onder andere terecht voor:

  • Verlichting
  • Stoffen
  • Raamdecoraties
  • Accessoires

Dus het loont altijd de moeite om gewoon even langs te komen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn