Is uw hond weer toe aan een knipbeurt en wilt u deze keer naar een vakvrouw om uw hond te laten behandelen? Kom dan naar mijn hondentrimsalon in Eindhoven. Mijn naam is Nikki en vanaf de tijd dat ik nog heel jong was, heb ik altijd gezegd dat ik later iets met dieren zou willen gaan doen. Na mijn middelbare school had ik deze wens nog steeds en dus ben ik de opleiding dierverzorging gaan doen. Al snel werd duidelijk dat ik graag met honden zou willen gaan werken en vandaar dat ik mij daar dan ook al snel volledig op ben gaan toeleggen. Sinds een aantal jaar ben ik de trotse eigenaresse van een goedlopende hondentrimsalon in Eindhoven. Hier behandel ik iedere soort hond en wanneer u uw hond het beste gunt, nodig ik u van harte uit om een keer bij mij langs te komen. Ik weet namelijk precies wat uw hond nodig heeft. Uiteraard is het afhankelijk van het soort hond hoe ik uw hond zal gaan behandelen in mijn hondentrimsalon in Eindhoven. Ik kijk altijd goed naar wat uw hond nodig heeft voordat ik hem of haar ga behandelen in mijn hondentrimsalon in Eindhoven. Mocht u graag willen weten welke behandelingen ik uw hond allemaal kan bieden, dan nodig ik u uit om even op mijn site te komen kijken. Hier heb ik namelijk heel veel interessante informatie geplaatst over de mogelijkheden die ik kan bieden. U zult zien dat ik uw hond in mijn hondentrimsalon in Eindhoven kan knippen, föhnen maar bijvoorbeeld ook kan ontklitten. Zo kan uw hond er binnen de kortste keren weer helemaal goed uitzien en ik hoop dan ook dat ik u snel een keer zou mogen ontvangen in mijn hondentrimsalon in Eindhoven. U kunt een afspraak met mij inplannen via mijn site Trimsalon-Nikki.nl. Uiteraard kunt u ook altijd even een belletje plegen. Mijn telefoonnummer vindt u eveneens op mijn site.

In mijn hondentrimsalon in Eindhoven geef ik uw hond wat het nodig heeft

Iedere hond is anders en vandaar dat ik altijd goed kijk naar wat uw hond nodig heeft. Het is nou eenmaal een feit dat een langharige hond heel anders behandeld moet worden dan een kortharige hond. Ik weet precies hoe ik dit moet doen en ik nodig u dan ook van harte uit om een keer met uw hond langs te komen in mijn hondentrimsalon in Eindhoven. Ik zal u laten zien wat er allemaal mogelijk is. Ook wanneer uw hond het vervelend vindt om behandeld te worden, nodig ik u graag uit om bij mij langs te komen. Ik ben namelijk heel goed met honden en het lukt mij vaak om de meest moeilijke honden te behandelen. Kom daarom snel een keer naar onze site om te kijken wat u hier allemaal kunt vinden. U kunt op mijn site ook foto’s zien van honden die ik reeds behandeld heb in mijn hondentrimsalon in Eindhoven. Ik heb steeds foto’s genomen van de honden voor en na de behandeling zodat u kunt zien wat het resultaat is. U zult zien dat dit een wereld van verschil was!

Ik kan ook de nagels van uw hond knippen

Veel mensen vergeten dat de nagels van een hond regelmatig moeten worden geknipt. Dit geldt in het bijzonder voor honden die veel binnen zijn. Vandaar dat ik u zou willen vragen om:

  • een keer naar mijn site Trimsalon-Nikki.nl te komen kijken
  • te kijken welke behandelingen ik uw hond allemaal kan bieden
  • een afspraak met mij in te plannen

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn