Bent u op zoek naar een heerlijke kaas die bij u in de buurt is gemaakt? Kom dan een keer naar onze authentieke landwinkel. Wij heten u van harte welkom in deze winkel en wij hopen dat u hier alles kunt vinden waar uw hart sneller van zal gaan kloppen. Wij maken alle producten die u bij ons in de landwinkel kunt vinden zelf. Wij hebben namelijk een groot aantal koeien die ons de nodige melk leveren om de heerlijkste kazen te maken. Omdat wij alles in eigen beheer kunnen maken, weten wij precies hoe een product ontstaan is. Wij weten wat we moeten doen om de koeien een goed leven te geven en als dank daarvoor krijgen wij heerlijke biologische melk van hen. Dit verwerken wij uiteindelijk tot heerlijke producten die u bij ons in de winkel kunt komen kopen. Wij nodigen u van harte uit om een keer een kijkje te komen nemen op onze site. Hier kunt u namelijk eenvoudig bekijken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wij hopen dat wij u snel een keer mogen verwelkomen bij ons in de landwinkel want wij hebben heel veel lekkers voor u. Wij kunnen u bijvoorbeeld voorzien van heerlijke jonge kaas, oude kaas, komijnkaas, groene kaas, brandnetelkaas en noem het maar op. Wij kunnen ervoor zorgen dat u precies de kaas geleverd krijgt waar u van houdt. Onze landwinkel is daardoor ook heel erg geschikt om een kadootje te komen kopen. Wij zorgen er altijd voor dat onze producten volledig biologisch zijn. Ook kunt u een keer bij ons komen kijken of u bijvoorbeeld heerlijke chili peper kaas zou willen kopen, of wat dacht u van onze heerlijke truffelkaas? Wij hebben het allemaal en het mooiste is dat wij het u allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs verkopen. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer bij ons langs zou willen komen om te zien hoe wij u van dienst zouden kunnen zijn. Kijk alvast even op onze site om een indruk te krijgen van onze landwinkel.

Wij verkopen heel mooie kadootjes in onze landwinkel

Wilt u graag een leuk geschenk voor iemand kopen? Dan nodigen wij u van harte uit om een keer naar onze landwinkel te komen. Hier bieden wij u namelijk authentieke producten uit de streek. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld honing, heerlijke geitenkaas, maar u kunt ook een heerlijke wijn geven. Dit alles wordt u tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden in onze landwinkel en wij hopen daarom ook dat u snel een keer bij ons langs wilt komen. Dat is ook voor uw kinderen leuk. Wij kunnen hen, en u, namelijk het leven op de boerderij laten ervaren en wij hopen daarom ook dat u hierdoor zult zien hoe fijn het is om authentieke producten te kopen. U kunt namelijk zien waar en hoe de producten in onze landwinkel gemaakt worden. Mocht u dit alles graag een keer willen aanschouwen, dan bent u van harte welkom in onze landwinkel. Kijk voor onze adresgegevens even op onze site Kaasboerderij-Geingenoegen.nl.

Bij ons gaan de producten regelrecht van het land naar de klant!

Wanneer u graag meer producten uit de buurt wilt kopen, kunt u altijd een keer naar onze landwinkel komen kijken. Wij hebben een uitgebreid assortiment voor u en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen in onze authentieke winkel. Hier kunt u namelijk terecht voor:

  • heerlijke kazen, wij hebben een enorm aanbod
  • prachtige cadeaus voor jong en oud
  • eieren van biologische kippenhouders uit de omgeving

Kijk snel even op onze site kaasboerderij-geingenoegen.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn