Als je ergens op een terras een kopje koffie bestelt, dan draai je het koffiekopje altijd zodat je het oortje goed kunt vastpakken. Zodra je dit doet, dan kunnen er twee dingen gebeuren. Of je draait het kopje en je ziet verder niets nieuws, of je draait het kopje en je ziet een leuk logo. Een logo kan vervolgens ook weer van alles afbeelden. Het kan een merk zijn, een naam, maar het kan ook een leuke tekst zijn. Met een logo op het koffiekopje bestaat er een kans dat je koffiedrink ervaring een positieve draait krijgt. Het is immers altijd fijn als je geest gestimuleerd wordt en als je een logo ontdekt, dan ben je hoe dan ook altijd even bezig om te kijken wat het precies is. Als het een leuke tekst is, dan raak je misschien zelfs wel geamuseerd. Het is dan ook belangrijk om aandacht aan de koffiekopjes te besteden. Een leuk logo op het kopje kan zorgen voor een hele andere ervaring bij de gasten die je restaurant of terras bezoeken. Een blanco koffiekop zorgt hoogstwaarschijnlijk voor niets anders dan een blanco ervaring. Dat is uiteraard altijd beter dan een negatieve ervaring. Maar als je de kans hebt om de ervaring van de koffiedrinkers op een positieve manier te beïnvloeden, waarom zou je die kans dat niet met beide handen aangrijpen? Het is overigens helemaal niet moeilijk om koffiekopjes met logo te bedrukken, dus het kost verder ook weinig inspanning. Het is echter wel belangrijk dat de logo’s van goede kwaliteit zijn. Je wilt immers niet dat je een hele partij koffiekopjes met logo binnen krijgt en dat de logo’s vervolgens na de eerste wasbeurt al vervagen. Hierboven hadden het we het over een blanco ervaring, maar armoedige koffiekopjes met vervaagde logo’s zorgen al snel voor een negatieve ervaring onder de gasten. Het is dan ook zeker geen slecht idee om in zee te gaan met barista-hotelware.com. Via deze website kun je namelijk heel goed koffiekopjes met logo bedrukken en je weer dan ook zeker dat de logo’s van goede kwaliteit zijn. Deze vervagen in ieder geval niet door vele wasbeurten en zijn dan ook vaatwasmachine bestendig. Mocht je dus graag koffiekopjes met logo willen bestellen, kom dan snel naar barista-hotelware.com. Hier kun je verschillende koffiekopjes bestellen van verschillende merken zoals:

  • Bologna
  • Milano
  • Palermo
  • Roma
  • Venezia

Je kunt dus verschillende soorten koffiekopjes bestellen via deze website en je kunt eventueel ook theeglazen en andere glazen bestellen. Ook deze kun je dan met hetzelfde logo bedrukken. Consistentie is belangrijk, want daarmee zorg je voor een eigen unieke sfeer en gasten zullen dat zeker oppikken

Koffiekopjes met logo bedrukken doe je snel via de website

Zodra je ontdekt dat het leuk is om koffiekopjes met logo te bedrukken, dan kun je terecht op de website van barista-hotelware.com. Je kunt zelf een keuze maken uit verschillende soorten koffiekopjes en daarna kun je deze koffiekopjes met logo laten bedrukken. Je kunt van te voren een gratis proefdruk aanvragen, zodat je een idee hebt hoe de koffiekopjes eruit komen te zien zodra het logo erop gedrukt wordt. Als je tevreden bent, dan kun je groen licht geven en dan worden alle koffiekopjes met logo bedrukt. Je kunt uiteraard zelf aangeven hoeveel je kopjes je wilt bestellen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Het is uiteraard een goed idee om koffiekopjes te bedrukken met logo, maar je wilt uiteraard ook weten wat het je gaat kosten. Daarom kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Deze ontvang je vervolgens binnen 24 uur in je inbox. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn