Een rustige vakantie waar u ongestoord van de natuur kan genieten. Waar de natuur onaangetast is en de ouderwetse gastvrijheid nog bestaat. Dat kan op een van de prachtige Karaktervolle Groene Campings die bij ons zijn aangesloten. Wij zoeken campings uit in Overijssel en de rest van het land waarvan wij vinden dat zij het verdienen om onder de KGC noemer te vallen. KGC campings in Overijssel zijn mooie plekken waar u in rust kunt genieten van de prachtige omgeving. Een gemoedelijke sfeer gecombineerd met nette en schone voorzieningen is wat u bij al onze campings kan verwachten. Over het algemeen zijn de campings die bij Karaktervolle Groene Campings zijn aangesloten klein van schaal. We hebben het hier over campings met tussen de 40 en 200 plaatsen. Het zijn dus geen mini-campings, maar u bent er wel zeker van dat u in alle rust van uw vakantie kunt genieten. Op onze website kunt u gemakkelijk zoeken naar een passende accomodatie. Vul direct op de homepagina in wat voor plaats u naar op zoek bent (vouwwagen, camper, tent, etc.) en in welke regio u op zoek bent. Wij hebben overzichtelijk op een rij alle campings die bij ons zijn aangesloten en waar u dus zeker bent van een onstpannende tijd tussen de natuur. En zijn veel leuke campings in Overijssel te vinden waar de natuur nog echt vooraan staat. Er zijn op verschillende plekken in de provincie ook leuke activiteiten die u kunt ondernemen. Denk hierbij aan de prachtige fiets- en wandelpaden in de buurt waar u kunt genieten van het beste wat de omgeving te bieden heeft. Ook organiseert KGC zelf veel leuke activiteiten in het buitenseizoen. Op onze website is hier meer informatie over te vinden. Wilt u graag op de hoogte blijven van de activiteiten die wij organiseren en meer? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief!

Met de KGC campings in Overijssel weet u zeker dat u goed zit.

Een Karaktervolle Groene Camping wordt je niet zomaar. Alle campings in Overijssel die zijn aangesloten bij KGC kenmerken zich door goede en schone sanitaire voorzieningen, een prachtige ligging in de natuur en een gemoedelijke sfeer. Ook gastvrijheid is voor ons erg belangrijk, de bij KCG aangesloten campings zijn plekken waar de ouderwetse Nederlandse gastvrijheid nog niet is vergeten. Wij hebben echt alleen de mooiste campings in Overijssel voor u uitgezocht. Er even lekker tussenuit op een rustige plek, dat is toch hoe uw vakantie moet zijn. Kom langs op een plek waar u ’s ochtends vroeg gewekt wordt door het gezang van de vogels en de overige geluiden van de natuur. Op een lekker plekje waar u niet gestoord wordt en op uw eigen tempo de omgeving kan verkennen. Altijd centraal gelegen in de ongerepte natuur, dat is pas echt genieten.

Groene campings in Overijssel met karakter.

Velen van de campings die bij ons zijn aangesloten staan met hun eigen persoonlijke verhaal op onze website. U kunt in alle rust alle artikelen van deze campings lezen en er zo een uitzoeken die perfect bij u past! Alle campings hebben een uniek karakter en verhaal, dus verdiep u eens goed in uw volgende vakantie! Campings van de leukste mensen op de mooiste plekjes van Nederlands. Dat is waar wij voor staan. Onze campings zijn perfect voor families of voor senioren die hun rust belangrijk vinden. Voor alle soorten accommodatie hebben wij passende campings. Neem snel een kijke op onze website en lees welke campings in Overijssel er het beste bij uw vakantie passen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn