Het klinkt iedereen als muziek in de oren als er een mogelijkheid is gevonden om geld te besparen. Opportuun laat u graag kennismaken met de optie om minder te hoeven betalen als het gaat om de energiekosten. Op basis van enkele gegevens die u zelf in kunt vullen, ziet u gelijk bij welk bedrijf u minder geld kwijt bent. Het is dan nog maar een kwestie van een nieuw abonnement bij een mogelijk andere leverancier direct aan te vragen. Dit zijn de gegevens die u nodig hebt om te kunnen vergelijken bij Opportuun:

  • Plaats
  • Meter
  • Stroomverbruik
  • Gasverbruik

Mocht u de gegevens niet exact weten, dan kunt u bij Opportuun ook gebruikmaken van de vooraf ingestelde gegevens om op basis daarvan te kunnen vergelijken. Wilt u weten hoe het precies werkt bij Opportuun? U leest er alles over op de website.

Dit heeft Opportuun u te bieden

Het leven in ons land is erg duur en wordt alleen maar duurder. Het valt voor veel mensen niet mee om het hoofd boven water te houden. De vaste lasten zijn alleen al afschrikwekkend. Neem nu bijvoorbeeld de zorgverzekering. Dat is een flinke kostenpost geworden en deze kosten zullen de komende jaren alleen maar stijgen. Het is dan ook voor te stellen dat het leven meer een overleven is geworden. Ook qua energiekosten bent u vast veel geld kwijt. Het kost nou eenmaal veel om uw hele huis te verwarmen. Verwarmen is belangrijk omdat u er immers warm bij wilt zitten op de koudere dagen. Niets is zo vervelend als kou te moeten lijden. Nu zijn er natuurlijk dingen die u er zelf aan kunt doen om de kosten zoveel mogelijk te drukken. U kunt hierbij denken aan het aandoen van een warme trui op dagen dat het vrij koud is en eigenlijk de verwarming aan moet. Het aandoen van een trui scheelt u al zo één of twee graden. Als u dit nu de hele wintermaanden vol blijft houden, dan kunt u op die manier al flink besparen op de energiekosten. Een tweede mogelijkheid is om de thermostaat een paar graden omlaag te draaien zodra het tijd is om naar bed te gaan. Het is natuurlijk niet nodig om de woonkamer flink verwarmd te laten terwijl er niemand aanwezig is. Dat is zonde van het geld en van de energie. Mocht u het nu akelig vinden om vroeg in de ochtend in een koude woonkamer terecht te komen, dan is er natuurlijk de mogelijkheid om er een tijdschakelaar aan te verbinden. Vaak is die mogelijkheid er al om vooraf in te kunnen stellen hoe laat u wilt dat de verwarming aan en uit springt. Ook met deze tip kunt u dus fors besparen. Een derde, misschien wel de beste, tip is het gebruik maken van Opportuun. Wat dat met energie te maken heeft? Dat heeft het alles mee te maken zodra u weet wat dit bedrijf voor u kan doen.

Wie wil er nu niet geld besparen?

Opportuun zorgt er namelijk voor dat u zoveel mogelijk geld kunt besparen, tot wel meer dan 300 euro per jaar. Van dat geld kunt u weer andere dingen betalen of het in een potje stoppen voor de komende vakantie. Het is altijd fijn om geld achter de hand te hebben. Dankzij Opportuun krijgt u deze mogelijkheid. Wilt u meer te weten komen over Opportuun? Bezoek dan de website Opportuun.com waar u alles leest over de opties die u heeft. U hoeft alleen maar uw eigen stroom- en gasverbruik aan te geven om gelijk te zien waar u het meest voordelig uit bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn