In veel verschillende soorten productieprocessen is het van groot belang dat er enige vorm van koeling aanwezig is. Hierdoor kan voorkomen worden dat bepaalde apparaten die nodig zijn bij de productie oververhit raken. Voor de behandeling van het water wat zorgt voor koeling is het belangrijk om een goed systeem voor koelwaterbehandeling in huis te hebben. Bij ons internationaal gerenommeerde bedrijf Grünbeck zijn wij gespecialiseerd in koelwaterbehandeling en allerhande andere soorten waterbehandelingen. Er zijn verschillende soorten koelwatersystemen waarbij onze apparaten veel worden gebruikt. Dit zijn zowel doorstroomsystemen en open systemen als gesloten systemen. Bij al deze toepassingen het is belangrijk dat er en goede installatie is voor de koelwaterbehandeling. Als dit water namelijk onbehandeld blijft is schade in verscheidene apparaten slechts een kwestie van tijd. Onze systemen voor koelwaterbehandeling zorgen ervoor dat het water gefilterd is voordat het zorgt voor de koeling van de benodigde apparaten of processen. Hierdoor voorkomt de koelwaterbehandeling dat er corrosie, bijvoorbeeld door water met een hoge hardheidsgraad, of bijvoorbeeld afzetting van zouten en andere mineralen voorkomt. Dit is niet alleen zeer belangrijke voor de goede werking van het totale koelsysteem, maar zorgt er ook voor dat alles langer mee gaat. Het is dus op de lange termijn zeker een goede investering om na te denken over het aanschaffen van adequate koelwaterbehandeling apparaten zoals wij die bij Grünbeck verkopen. Er zijn legio voorbeelden van fabrieken en andersoortige industrieën en bedrijven te noemen die veel baat hebben bij goede koelwaterbehandeling. Dit is namelijk niet alleen een goede investering om op de lange termijn problemen en grote kosten te voorkomen, maar het is ook heel duurzaam om op en dusdanige manier om te gaan met het benodigde koelwater. Lozing van verontreinigd koelwater of koelwater van een veel te hoge temperatuur komt helaas nog veel te vaak voor. De grote problemen die dit kan veroorzaken in de flora en fauna van het waterlichaam waarin dit terecht komt kunnen gemakkelijk voorkomen worden door bijvoorbeeld een goede koelwaterbehandeling. Neem daarom zeker een kijkje bij onze producten op onze site als u geïnteresseerd bent in een duurzaam ondernemen en bovendien grote uitgaveposten in de toekomst wilt voorkomen.

De beste producten en apparaten voor koelwaterbehandeling

Het feit dat ons bedrijf Grünbeck inmiddels in meer dan 70 landen vertegenwoordigd is, is slechts een van de redenen waarom u gerust van ons aan kan nemen dat de producten, zoals de koelwaterbehandeling systemen, die wij leveren van de hoogste kwaliteit zijn. Met een jaarlijkse omzet van meer dan 130 miljoen behoren wij tot de marktleiders, niet alleen van Europa maar zelfs van de hele wereld, op het gebied van waterbehandeling. Wij verkopen bovendien niet alleen systemen voor koelwaterbehandeling, maar zijn ook thuis in legio andere soorten systemen en apparaten. Een kleine greep uit zaken waarin wij thuis zijn is als volgt:

  • Ketelwaterbehandeling
  • Cv-watersystemen
  • Waterontharding
  • Waterfiltering
  • Demiwaterbehandeling

Zoals u kunt zien wij van vele markten thuis en kent water en de verschillende eigenschappen die deze vloeistof kan hebben geen geheimen voor ons. Met onze producten streven wij bovendien altijd een zo duurzaam mogelijke wereld na. Wij produceren zo duurzaam mogelijk en zorgen er met onze geavanceerde producten voor dat er minder verspilling van energie, warmte en water nodig is. Zo dragen wij ons steentje bij aan het verbeteren van het milieu. Dit zorgt ook bij onze klanten voor veel voordelen. Omdat wij verspilling zo laag mogelijk willen houden, besparen onze apparaten geld op de lange termijn omdat ze besparende functies hebben. De producten voor koelwaterbehandeling die wij leveren zijn daarom zeker een goede investering voor u of voor uw bedrijf. In verschillende bedrijfstakken kunnen wij u een oplossing op maat bieden, neem daarom zeker eens contact met ons op indien u of uw bedrijf in de nabije toekomst nadenkt over de aanschaf van een nieuw systeem voor koelwaterbehandeling. Wij zullen er alles aan doen om een ieder die ons benaderd een passende oplossing binnen een budget en met de goede capaciteiten te leveren.

Kies voor ervaring en kwaliteit

Al meer dan 65 jaar bestaat het van oorsprong Duitse bedrijf Grünbeck. Het bedrijf is begonnen met een simpel klinkend maar toch verraderlijk ingewikkelde doelstelling: het leveren van schoon water. In het begin gebeurde dit door het gebruik van apparaten van andere partijen maar al snel begon het bedrijf zelf apparatuur te ontwikkelen die voor veel verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt en als overkoepelende functie hebben dat ze zorgen voor goed en schoon gebruik van water. Het bedrijf heeft een eigen centrum voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten. Van idee tot realisatie, het komt allemaal van één en hetzelfde bedrijf. Mede omdat wij het hele productieproces in onze fabriek in Duitsland zelf uitvoeren, kunnen wij onze klanten garanderen dat ze producten, zoals koelwaterbehandeling, van de best mogelijke kwaliteit krijgen. De vestiging in Nederland is sinds 2010 een zeer succesvolle vestiging van het grote moederbedrijf. Het volledige productieaanbod is hier beschikbaar, dus als u als Nederlands bedrijf op zoek bent naar goede koelwaterbehandeling dan hoeft u niet ver te reizen en kunt u gewoon in Nederlands worden geholpen door onze gekwalificeerde medewerkers. Voor het volledige aanbod van onze producten kunt u gerust op onze site kijken of contact met ons opnemen. Wij bieden graag de beste service aan onze klanten dus ook voor oplossingen op maar bent u bij ons van harte welkom. Ga verspilling en vervuiling tegen en kies voor Grünbeck.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn