Kerstpakkettenxl - KerstpakkettenDe kerst is misschien nog maar net voorbij maar u weet vast wel als werkgever dat tijden snel gaan en voor u het weet staat het klusje ‘kerstpakketten uitzoeken’ alweer op uw agenda. Hopelijk kent u ons wel en bent u de afgelopen jaren met ons in zee gegaan. Kent u ons niet? Kijk dan eens rond op de site, www.kerstpakkettenxl.nl, van de grootste kerstpakketten producent van Nederland en bestel meteen online. Dan hebt u er geen omkijken meer naar als de drukke periode aan het eind van het jaar aanbreekt. U wilt uw personeel toch ook stimuleren, motiveren en bedanken voor het afgelopen jaar en alvast voor het jaar erna? Dat kan zeker met onze kerstpakketten. We doen er alles aan om elk jaar met een nieuwe selectie op de proppen te komen. U vindt deze kerstpakketten dan ook echt in allerlei soorten en maten en tevens binnen allerlei verschillende budgetten zodat er voor ieder wat wils is en er binnen ieders budget iets te vinden is. Zo bent u nooit een dief van uw eigen portemonnee als u met ons zaken doet. Wist u dat u niet eens per definitie uit deze kerstpakketten hoeft te kiezen maar dat u ze ook samen kunt stellen? Geeft u maar uw budget aan en geef tevens een thema aan, dan maken we ze voor u op maat. Ook kunt u zelfs product voor product aangeven, daar doen we beslist niet moeilijk over. Geef uw fantasie de vrije loop en bedenk uw eigen kerstpakketten voor uw eigen team. Zo kunt u zelfs voor eenieder binnen uw bedrijf een uniek pakket maken. Weet u bijvoorbeeld dat de een erg van bier houdt? Dan stopt u er bier en borrelhapjes in. Is een ander veel bezig met zijn of haar uiterlijk? Wat dacht u van onze uitgebreide badkamerselectie? Heerlijke shampoos en douchegel. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij het grote aantal producten en de variaties daarop. Of u nu een kant en klare pakket wilt hebben of zelf uw kerstpakketten wilt samenstellen, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bestel al uw kerstpakketten via kerstpakkettenxl.nl

We hebben dus wel een erg grote selectie. Maar liefst meer dan 1000 verschillende soorten kerstpakketten hebben we voor u in de aanbieding. Ja, dat leest u goed, het getal is wellicht nauwelijks te bevatten en misschien denkt u nu dat u door de bomen het bos niet meer zal kunnen zien. Dat gaat reuze meevallen want onze site beschikt over een geavanceerde zoekfunctie waarmee u op diverse manieren kunt zoeken. Ook kunt u eenvoudig op categorie zoeken en dat maakt het zoeken naar kerstpakketten tot een leuke bezigheid. Hebt u geen flauw idee welk thema aan kerstpakketten u hebben wilt? Oriënteer dan even, u bent er toch vroeg bij dit jaar. En anders klikt u inderdaad op een categorie. Dan ziet u dat er binnen die thema’s ook weer diverse subcategorieën zijn en dat heeft met de grootte en het bedrag te maken maar ook met het type voedsel of overige producten die u er in terug kunt vinden. Een aantal categorieën willen we dan ook alvast met u bespreken.

  • Ten eerste is er het online keuze concept waar u zeer bijzondere specifieke en originele kerstpakketten mee kunt maken.
  • Dan zijn er kerstpakketten voor de hele familie
  • Bent u een duurzaam bedrijf? Gaat u prat op biologisch voedsel? Kies dan voor de duurzame kerstpakketten
  • Liever een budget pakket hebben omdat u een groot bedrijf hebt met veel personeel? Dan moet u toch wel een beetje op de kleintjes letten en wilt u meer iets algemeens zodat iedereen het binnen uw bedrijf kan waarderen. Kies dan voor de budget-, of foodkerstpakketten
  • Ook hebben we thematische kerstpakketten zoals landen pakketten. Een Italiaans pakket bevat bijvoorbeeld pasta’s, bijpassende sausjes, pesto en heerlijke Italiaanse wijnen terwijl u in een Oosters pakket bijvoorbeeld speciale rijst aantreft maar ook kroepoek, sambal en lekkere noedels
  • Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Wacht dus niet langer maar bestel vandaag nog en sla ze op in uw magazijn of laat ze later pas bezorgen!

Doet u dit vroeg in het jaar, dan hebt u hier geen omkijken meer naar

Hebt u nog vragen over de kerstpakketten? Stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Uiteraard vindt u de juiste contactinformatie in een oogopslag terug op onze site kerstpakkettenxl.nl. Wilt u bellen of e-mailen? We doen er alles aan om u zo snel mogelijk te woord te staan dus klim in de pen en stel die prangende vragen zodat u vervolgens meteen uw bestelling kunt bevestigen. We hebben ons dan ook vaak genoeg bewezen. Dat moge duidelijk zijn uit de klantenbeoordeling van gemiddeld een 9. En die beoordeling is gebaseerd op honderden beoordelingen dus daar zijn we best trots op. Wilt u ook graag een cijfer geven? Dat is altijd welkom net als een recensie die u op onze website achter kunt laten. Leef u uit en geef ons adviezen, opbouwende kritiek vinden wij erg prettig zodat we onze service kunnen blijven verbeteren. Hopelijk hebben we u een beetje enthousiast weten te maken over onze kerstpakketten en denkt u er nu ook over na om dit bij ons te gaan regelen. Wij zullen er zorg voor dragen dat het snel en uitmuntend geregeld wordt, dat is een belofte die wij kunnen maken omdat we erg veel ervaring hebben met het maken, bezorgen en samenstellen van kerstpakketten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn