tauro - Kantoorruimte amsterdamAls u in de hoofdstad van het land wilt gaan wonen en u wilt er een bedrijf starten dan kunt u bij ons een kantoorruimte in Amsterdam huren. Wij huren per unit. Dat wil zeggen dat u zelf mag bepalen hoeveel vierkante meter aan ruimte u nodig hebt. Slinkt uw bedrijf? Dan kunt u wat kantoorruimte in Amsterdam teruggeven en vice versa. Laten we er vooral vanuit gaan dat uw bedrijf in de lift zit en dat u steeds meer kantoorruimte in Amsterdam nodig zult hebben. Hoe dan ook, bij ons bent u aan het juiste adres. We hebben een prachtig gebouw nabij station Slotervaart. Dat maakt het voor velen een geschikte plek want forenzen kunnen u nu snel bereiken. U wilt uw werknemers graag tegemoet komen. Gun hen dan ook een extra parkeerplaats waar ze gratis kunnen parkeren, dichtbij uw kantoorruimte in Amsterdam. Dit zijn allerlei services die wij u verlenen. Zo kunt u bij het kantoorruimte in Amsterdam huren ook kiezen voor:

  • Vergader- en spreekruimtes die van de laatste technologie zijn voorzien. Videoprojecties kunnen worden weergegeven en u kunt een vergadering houden met mensen over de hele wereld op hetzelfde moment. Dat is wel zo prettig als uw bedrijf een onderdeel is van een mondiaal conglomeraat.
  • Ook zijn er speciale ondernemerslounges waar u even lekker kunt bijkomen na een dagje van hard werken.
  • Doordat de units erg flexibel en aan elkaar vast te maken zijn, mogen we wel stellen dat deze omgeving uiterst inschikkelijk is.
  • Ten slotte kunt u bij ons kiezen uit een handige printer- en scannerplek. Veel bedrijven hebben ze op willekeurige plekken op hun kantoor gezet. Dat is erg onhandig voor vele medewerkers. Niet alleen maakt het veel lawaai, ook krijgt u opstoppingen en werkt het de totale efficiëntie van uw bedrijf tegen. Dankzij deze locaties hebt u er geen omkijken meer naar en zal printen en scannen in de toekomst vlekkeloos verlopen.

Of toch liever een kantoorruimte Amsterdam kopen?

U kunt er ook voor kiezen om een kantoorruimte in Amsterdam te kopen. Het gebouw dat wij ter beschikking hebben is niet te koop. U huurt deze units en u kunt er zoveel u maar wilt huren. Uiteraard zijn er ook andere huurders die geïnteresseerd zijn in ons pand dus wees er snel bij. Wist u trouwens dat we ook in andere steden in de Randstad ruimtes hebben die u kunt huren? Als u zich liever in Alphen aan de Rijn of in Den Haag vestigt, dan vindt u op onze website linkjes naar deze gebouwen van tauro.nl. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils. Afijn, een kantoorruimte in Amsterdam huren kunt u dus in onze toren doen. De units zijn 25 vierkante meter en de totale ruimte is maar liefst 11000 vierkante meter. We kunnen dus heel wat bedrijven huisvesten. Het maakt ons niet uit of het nu gaat om een advocatenkantoor of een kantoor voor een goed doel. Wat ons betreft komen ze zelfs naast elkaar te liggen op dezelfde verdieping. Wilt u een klantenservice van uw bedrijf oprichten? Zoals een callcenter? Dan is het verstandig om een hele verdieping af te huren. Een kantoorruimte in Amsterdam kopen kan dus niet bij ons, maar dat is in deze tijden ook helemaal niet zo handig. Want door de crisis ligt de huizenmarkt op zijn gat. Dat geldt niet alleen voor particuliere woningen, ook al zijn zij het hardste getroffen. Het geldt ook zeker voor een kantoorruimte in Amsterdam of waar dan ook in Nederland. Daarnaast weet u maar nooit of u die hypotheek ooit af kunt betalen en dus blijft het de vraag of het wel rendabel is. Huren is daarom een beter idee. Dan weet u wat u per maand kwijt bent en hebt u altijd nog de mogelijkheid om uw kantoorruimte in Amsterdam uit te bouwen door meer units te gaan huren. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Schroom dan niet langer maar neem vandaag nog contact met ons op.

Bij ons kan het allemaal, neem snel contact op!

Een kantoorruimte in Amsterdam huren biedt vele voordelen ten opzichte van het kopen van een bedrijfspand. Dat is hopelijk nu wel duidelijk geworden. Koop alleen als u echt zeker bent van uw zaak, anders gaat het u enkel meer geld kosten. Bent u benieuwd naar de huurprijzen van deze kantoorruimte in Amsterdam? Dan kunt u meteen bij ons een offerte aanvragen. De huurprijs is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid vierkante meters die u wenst te huren, de extra’s waar u gebruik van zou willen maken en de duur van uw contract. Gaat u voor een lange periode een kantoorruimte in Amsterdam huren? Dan is de maandelijkse huur veel lager dan wanneer u dit maar voor een paar maandjes wilt doen. Vraag uw offerte op door het formulier te versturen via onze website. Ook kunt u ons een e-mail sturen of tijdens kantooruren opbellen als u nog prangende vragen hebt over onze kantoorruimte in Amsterdam. Vanuit de hoofdstad van het land zaken doen is een geweldig idee. U zit in het hartje van de financiële wereld in Nederland. Mensen kunnen u eenvoudig bereiken met het openbaar vervoer en Schiphol ligt op slechts 15 minuten rijden. Wilt u graag op de hoogte blijven van de beschikbaarheid aan kantoorruimte in Amsterdam of in een van de andere steden waar we ruimte aanbieden? Abonneer u dan op de gratis nieuwsbrief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn