Verweij-juristen - Juridisch adviesHeeft u juridisch advies nodig? De maatschappij wordt steeds complexer. Zakendoen met andere partijen en overheden vraagt om constante alertheid. Dat betekent dat er ook wel eens dingen niet helemaal in de haak zijn. Het kan dan gaan om wat u zelf heeft gedaan, maar natuurlijk ook om wat een ander doet. In dat geval is betrouwbaar juridisch advies een must. Wat daarbij erg belangrijk is, is dat de advisering eerlijk is. Een juridisch advies dat niet compleet is, heeft geen toegevoegde waarde. Eigen aan het nodig hebben van dit type advies is dat er een situatie is ontstaan die u niet zomaar op kunt lossen. Misschien is er wel wat uit de hand gelopen. Onderzoek wijst uit dat veel van de juridische problemen hun oorsprong hebben in simpele ruzies tussen mensen. Niettemin komt iedereen het recht toe een procedure te voeren. Het is dus zaak daar rekening mee te houden in het dagelijks leven. Misschien heeft u zelf, als particulier of als ondernemer, ook wel een probleem met een ander. In dat geval kunt u goed juridisch advies uiteraard niet missen. Mogelijk is bijvoorbeeld om een procedure te starten. Denkbaar is voorts dat u zelf voor het gerecht gesleept wordt. Iedereen heeft dan volgens de wet van ons land recht op een advocaat. Kunt u die niet betalen, dan neemt de staat de kosten voor haar rekening. Hoe dan ook, juridisch advies is nu eenmaal soms nodig. Daarbij doet niet ter zake of we dat nu leuk vinden of niet; het moet er gewoon zijn. Advocaten en andere juristen zijn een onmisbaar onderdeel van onze samenleving. En dat is maar goed ook. Ze helpen een boel problemen en geschillen op te lossen en zelfs te voorkomen. Is dat ook wat u wilt? Schakel dan de hulp van deskundige juridische adviseurs in.

Geïnteresseerd in gratis juridisch advies?

Het zal u misschien verbazen, maar het is mogelijk om gratis juridisch advies in te winnen. Na het lezen van het voorgaande, waarin de soms bestaande noodzaak van juridisch advies aan werd gestipt, zal het u misschien toch wat vreemd in de orden klinken dat dit ook gratis kan. Niets is echter minder waar bij de betrouwbare medewerkers van Verweij Juristen. De regel is dat advocatenkantoren nooit iets voor niets geven. Voor niets gaat de zon op, maar daar houdt het bij hen ook mee op. Bij de mensen van het pas genoemde bedrijf is dat anders. Wij vinden het heel normaal om een eerste contact gratis te houden. Het kan daarbij om verschillende vormen van contact gaan. Puntsgewijs opgesomd komen die punten op het volgende neer:

  • (fysiek) adviesgesprek
  • telefoongesprek
  • advies via e-mail

Op welke wijze u dus ook juridisch advies wilt, het kan bij ons allemaal. Ten eerste kunt u natuurlijk gewoon bij ons langskomen op kantoor. U krijgt dan om te beginnen een heerlijk kopje koffie of een warm kopje thee. Daarna bespreken we gelijk de zaak die u in gedachten heeft. Want zo zijn wij: we handelen graag to the point, om het in het Engels te zeggen. Datzelfde geldt als u met ons belt. Veel zaken kunnen namelijk gewoon via de telefoon worden afgedaan. Voordeel daarvan is dat wij geen ruimte op kantoor vrij te hoeven maken voor u. Dat drukt de kosten weer. U profiteert daar uiteindelijk van door een lagere factuur aan het eind van de rit onder ogen te krijgen. Tot slot is ook juridisch advies via de e-mail mogelijk. Daarvoor geldt in wezen hetzelfde als net vermeld voor de telefoon. Wij gaan graag mee met de toegenomen invloed van de digitale communicatie, maar natuurlijk alleen indien en voor zover u daarbij gebaat bent.

Ga in zee met een familiebedrijf

Nu u weet waar u niet alleen het beste, maar soms zelfs geheel gratis juridisch advies kunt krijgen, past het om wat meer aandacht te schenken aan de achtergrond van het al genoemde bedrijf Verweij Juristen. Het gaat hier om een jong – want opgericht in 2015 – familiebedrijf. De onderneming heeft een grote maatschappelijke betrokkenheid. We vechten tegen onrecht. Als u dus het gevoel heeft dat u onrecht is overkomen, is het zeker verstandig om ons juridisch advies te vragen. We verlenen het ook u van harte. We hebben een goede kijk op wat er allemaal speelt in de maatschappij. We kunnen flexibel optreden waar dat van ons gevraagd wordt. We denken altijd met u mee, welk probleem u ons ook voorlegt. Het is niet voor niets dat onze klanten ons juridisch advies steevast erg hoog inschalen. De tevredenheid onder onze cliënten is erg groot. Al onze adviseurs scoren stuk voor stuk enorm hoog in de vergelijking met onze concullega’s. Wilt u zich ook aansluiten in de schier eindeloze rij met tevreden klanten van ons? Dat kan door vandaag nog contact met ons op te nemen met de vraag om juridisch advies. Het eerste contact is als gezegd altijd gratis. Gesteld kan dan ook worden dat u in wezen geen enkele goede reden heeft om geen juridisch advies bij ons in te winnen. Neem gauw een kijkje op onze website. Die is goed te vinden, iets wat mede te danken is aan deze fraai geschreven en helder opgezette tekst. Op onze homepage vindt u al veel meer informatie voor het geval u aan de woorden in deze tekst niet genoeg heeft. Aarzel niet langer, want daar is nog zelden een mens echt beter van geworden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn