Het is een steed populairder wordende behandeling: Oog laseren. Omdat het om die reden ook steeds goedkoper wordt overwegen steeds meer mensen de behandeling te ondergaan, bijvoorbeeld via LaatJeOgenLaseren.nl. Deze kliniek heeft ontzettend veel ervaring met het laseren van ogen, en voor de prijs die ze daarvoor rekenen hoef je het in ieder geval niet te laten. Waar veel mensen echter heel bang voor zijn is dat ze denken dat oog laseren gevaarlijk is. En zo klinkt het natuurlijk ook. Het is natuurlijk niet niks als het bovenste laagje van je oogbol wordt opengeklapt en ze met een laser van alles middenin je oog gaan doen. Dat klinkt doodeng en het is begrijpelijk dat veel mensen om die reden oog laseren blijven uitstellen. Het goede nieuws is echter dat het absoluut niet gevaarlijk is, en dat het risico op complicaties zelfs vrijwel nihil is. Als jij geen oogaandoening hebt en bent verder helemaal gezond dan is er echt geen enkele reden waarom je je ogen niet zou kunnen laten laseren. En als je dat via bovengenoemde kliniek doet dan betaal je daar ook nog eens een hele eerlijke prijs voor. Voor de exacte prijzen op dit moment kijk je het beste even op hun website. Daar staan de prijzen genoemd per oog, en soms hebben ze leuke acties online staan, zoals een gratis luxe zonnebril bij het laten laseren van beide ogen. Je kunt dan immers die zonnebril op sterkte niet meer gebruiken en hebt een nieuw exemplaar nodig. 

Is oog laseren gevaarlijk of niet?

De voordelen van oog laseren

Veel mensen denken dat het enkel een praktisch aspect is, maar oog laseren heeft echt meer voordelen dan dat, namelijk:

  • Als je wakker wordt zie je direct scherp
  • Je hoeft nooit meer naar je bril of lenzen te zoeken
  • Je bespaart geld doordat je geen bril of lenzen meer nodig hebt

Het feit dat je geen bril of lenzen meer nodig hebt scheelt je echt veel geld, al binnen een paar jaar heb je de volledige behandeling oog laseren terugverdiend. Daarna hoef je nooit meer geld uit te geven aan een bril, enkel als je op een gegeven moment op leeftijd bent en een leesbril nodig hebt. Bij LaatJeOgenLaseren.nl bieden ze namelijk een levenslange garantie op de behandeling. Oftewel, als je na een aantal jaren merkt dat je zicht toch weer achteruit is gegaan dan kun je gratis terugkomen voor een nieuwe behandeling. En dat is wel zo’n fijn idee want het is best wel een investering.

De voordelen van deze kliniek voor ooglaseren

Je kunt natuurlijk oog laseren in super veel klinieken in Nederland, maar deze kliniek heeft hele eerlijke prijzen ten opzichte van andere. En doordat ze daarnaast ook nog eens levenslange garantie op de behandeling geven kiezen steeds meer mensen voor hen. Doordat ze officieel geaccrediteerd zijn kan de behandeling zelfs gedeeltelijk worden vergoed door je zorgverzekering, dus als je aanvullend verzekerd bent dan zou ik zeker eens informeren naar de mogelijkheden. En doordat ze een gratis vooronderzoek bieden voor het oog laseren kun je eerst eens kijken of het wel goed voelt en of je de behandeling echt wilt doorzetten, wel zo prettig.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn