Infraroodpanelen-parkstad - InfraroodpanelenBent u op zoek naar de moderne infraroodpanelen? Dan hebt u nu een goed adresje gevonden ook al zeggen we het zelf. De techniek bestaat al geruime tijd maar toch hebben nog niet erg veel mensen er van gehoord. Dat vinden we uitermate jammer want we denken dat mensen erg veel baat kunnen hebben bij deze infraroodpanelen. Wel is het zo, en daar willen we graag eerlijk in zijn, dat deze infraroodpanelen wel een aardige stuiver kosten. Het is dan ook niet te vergelijken met een simpele verwarming want u krijgt er zoveel meer voor terug. Vrijwel elk huis heeft een centrale verwarming maar wist u dat u ook dankzij deze infraroodpanelen uw huis kunt verwarmen? Want de lucht zelf is niet datgene dat uw huis verwarmt, het gaat om straling zoals de straling van de zon. Deze vorm van straling noemt men infrarood en is onzichtbaar en tevens ongevaarlijk. Deze infraroodpanelen werken dan ook op dezelfde manier als de zon maar dan natuurlijk binnenshuis. Het grote voordeel daarvan, en dat raadt u misschien al wel is dat u natuurlijk het gehele jaar door over deze infraroodpanelen kunt beschikken. De wolken en mist voorkomen dat veel zonlicht uw huis bereikt en dat is vooral van toepassing in de periode dat u uw verwarming aan hebt staan, kortom in de herfst en de winter. Dankzij de infraroodpanelen hebt u het hele jaar door een warm huis op een vergelijkbare manier als zonnestralen. Dat is dus heel iets anders dan die grote verwarmingen inclusief buizen die u moet installeren in elke kamer om het een beetje aangenaam te krijgen qua temperatuur. Als u benieuwd bent naar deze infraroodpanelen en hoe ze er uit zien dan kunt u alvast een kijkje nemen op onze website. U kunt ze daar allemaal bekijken want we hebben ze in diverse soorten en maten. Enkel van gerenommeerde topmerken overigens want u zult hier flink in investeren en dan wilt u natuurlijk wel waar voor uw geld. Dat gaat dan ook zeker goed komen als u met ons in zee gaat.

Weg met de centrale verwarming: kies voor infraroodpanelen

Het mag dan een investering zijn, u zult wel weer kunnen besparen op uw energierekening. Uw centrale verwarming zult u namelijk enkel nog hoeven te gebruiken voor het warme water in uw huis dus tel alvast uit uw winst. Dat zult u in de jaarafrekening absoluut gaan terugzien en dat is vast en zeker een belangrijke doelstelling voor uzelf. Wat voor voordelen zijn er nog meer te bedenken om voor deze infraroodpanelen te kiezen? Voor uw gemak hebben we hier een klein lijstje van gemaakt die verre van compleet is. Leest u even mee? Dan krijgt u vast een eerste indruk:

  • Ten eerste staan ze erg mooi bij uw design. U hangt ze aan de wand en zijn haast vergelijkbaar met prachtige schilderijen. U kunt ze dan ook geheel zelf aanpassen.
  • Door het feit dat ze hoger komen te hangen wordt de warmte die deze infraroodpanelen afgeven beter verspreid.
  • Ze zijn veel goedkoper dan u misschien denkt. Uiteraard kunt u ze zo duur mogelijk maken als u zelf wilt. Zo is er binnen ieder budget wel iets moois te vinden, dat kunnen we u wel op een briefje geven. U wilt immers geen dief van uw eigen portemonnee worden.

U kunt ons gaan volgen via de sociale media door ons bijvoorbeeld te gaan liken op Facebook. We posten daar namelijk veelvuldig foto’s en verhalen over nieuwe infraroodpanelen die we in ons assortiment hebben opgenomen. Dan bent u steevast de eerste die kunt profiteren van onze nieuwe collectie aan infraroodpanelen dus vergeet dit niet te doen. Ook doet u ons daar een groot plezier mee omdat u daarmee de infraroodpanelen een klein beetje meer aandacht in de wereld mee geeft. Anderen zullen het immers ook zien dat u onze site hebt geliked dus er ontstaat zo een mooie win-winsituatie.

Meer weten? Neem dan snel eens contact met ons op

Het is uiteraard mogelijk om op diverse manieren met ons in contact te komen als u meer wilt weten over deze prachtige infraroodpanelen. Mocht dit dan ook uw wens zijn en zit u nog met diverse prangende vragen? Dan kunt u die te allen tijde aan onze klantenservice stellen. Zeker als u dit tijdens kantooruren en dus tijdens werkdagen doet dan mag u van ons een razendsnel antwoord verwachten. U vindt op de site onder het kopje “contact” de benodigde gegevens waaronder ons telefoonnummer. Ook een e-mail sturen behoort tot de mogelijkheden en verder is het een goed idee om het online formulier even in te vullen. Dat betekent dat wanneer u niet kunt slapen en wakker ligt van al deze infraroodpanelen u snel achter uw pc of laptop kunt kruipen en uw vragen of wensen door kunt geven. Het internet sluit immers niet en we doen er dan ook dagelijks alles aan om u zo spoedig mogelijk te woord te staan zodat u alles weet over deze infraroodpanelen. Dat betekent dat u over het algemeen vandaag of morgen al kunt beginnen met het bestellen van deze prachtige infraroodpanelen of om in ieder geval alvast een offerte aan te vragen. Die sturen we kosteloos naar u op en blijft vrijblijvend. Pas na uw jawoord en betaling gaan wij tot levering over. Wilt u daar montage bij hebben? Dat kan, het is een service van de zaak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn