Voor een Indonesische catering Den Haag huurt u Mekar Sari in voor uw feestelijke gelegenheid die vraagt om de Aziatische keuken. Mekar Sari staat bekend als restaurant, afhaal en catering in De Haag en omstreken. Een goed concept waarmee ze de gasten op meerdere manieren voorzien van hun heerlijke keuken. Na in het restaurant genoten te hebben van de smaakvolle gerechten, dan geven ze u de mogelijkheid het eten ook bij u thuis geleverd te hebben. Voor de grote gelegenheden verzorgen ze een complete catering bij u aan huis. Met de Indonesisch catering Den Haag van Mekar Sari ervaart u de traditionele Indonesische gerechten die gemaakt zijn van verse ingrediënten. Het maakt dus niet uit waar u van dit eten wilt genieten, zij bieden een brede service aan voor alle liefhebbers van het Indonesische eten. Op deze manier willen zij een zo groot mogelijk publiek de mogelijkheid geven om de Indonesische keuken te beleven. Wilt u hun eten eerst uitproberen voor u ze uitnodigt om de catering te verzorgen? Neem dan een bezoek aan het restaurant om de gerechten te proeven. Voor een indruk van hun gerechten kunt u de menukaart van deze Indonesische catering Den Haag bekijken op de website mekarsari.nl. Bij het lezen van de ingrediënten in de Dagin Semoor of de Saté Ayam kunt u niet wachten om bij Mekar Sari aan te schuiven.

Beleef de keuken van Indonesische catering Den Haag

Gado Gado, Sambal goreng tempe, Nasi kuning. Dit is maar een selectie van de gerechten die verzorgd worden door Indonesische catering Den Haag. Zij stellen diverse rijsttafels samen die bestaan uit heerlijke bekende Indonesische gerechten en schotels. U kunt de losse gerechten bestellen, de rijsttafels, maar ook de Javaanse en diverse schotels. Het eten van Mekar Sari is behoorlijk afwisselend en ze geven de liefhebber veel keus om op meerdere manieren bekend te worden met de Indonesische smaken. Zo kunt u in geval van de Indonesische catering Den Haag een of meer schotels bestellen:

  • Gado Gado lontong speciaal
  • Gulai speciaal
  • Foe Yong Hai speciaal
  • Tahoe Telor speciaal
  • Dadar Isi special

Met name bij grote feesten is het de vraag of het eten in de smaak gaat vallen. Hoewel veel mensen bekend zijn met de Indonesische keuken, blijft het inhuren van een internationale keuken een uitdaging. Bij de Indonesische catering Den Haag hoeft u niet te twijfelen aan de smaken. Veel gerechten zijn herkenbaar voor de gasten en er is altijd wel iets voor iemand te vinden. Voor u het weet heeft u iedereen overtuigd om een bezoek te brengen aan Mekar Sari.

Smaakvolle gerechten voor een Aziatische sfeer

Het inhuren van de Indonesische catering Den Haag is om veel redenen een aanrader voor uw gelegenheid aan huis. Indien u een partij of feest houdt, dan vinden de gasten het vaak leuk eens een andere keuken te proberen. Thuis kiezen ze hier misschien minder snel voor en door kennis te maken met een catering op een feest, zullen ze snel overgehaald worden. In het restaurant van Mekar Sari kunt u proeven welke gerechten het meest geschikt zijn voor uw gelegenheid. Het restaurant is gevestigd aan de Mariahoeve. Te midden van deze rustige omgeving zetten zij hun gasten het smaakvolle traditionele eten neer. Indien gewenst vertellen zij u hoe zij te werk gaan en laten zij u kennis maken met de bereidingswijze. Door de traditionele smaak beleeft u het Aziatische land door de keuken van deze Indonesische catering Den Haag. Of u nou eet in het restaurant of gebruik maakt van de Indonesische catering Den Haag, het smaakt altijd naar meer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn