Een aantal jaar geleden heb ik een webshop geopend en deze liep meteen wel goed. Ik had namelijk een gat in de markt gevonden en daar was ik heel erg blij mee omdat ik weinig hoefde te doen om mijn producten te promoten. Helaas merkte ik na een aantal jaar dat het aantal bezoekers van mijn site drastisch begon terug te lopen en daar wilde ik dan ook graag iets aan doen. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken wat de mogelijkheden waren om meer mensen naar mijn site te leiden. Ik heb daarom een aantal van mijn kennissen gevraagd om op hun sociale media mijn site te promoten en dit leidde wel kortstondig tot een paar meer bezoekers, maar echt succesvol was het allemaal niet. Vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken welke mogelijkheden ik verder nog had om meer mensen naar mijn site te krijgen. Ik hoorde van een kennis van mij dat hij geholpen was door de mensen van web gen. Deze site kende ik niet, maar ik wilde graag weten of web gen voor mij iets kon betekenen. Ik wilde namelijk graag meer mensen naar mijn site leiden omdat ik het idee had dat ik veel meer uit mijn bedrijf zou kunne halen dan ik momenteel deed. Vandaar dat ik maar eens even naar de site van web gen ben gegaan om te kijken wat ik hier allemaal kon vinden. Ik merkte al heel snel dat ik hier waarschijnlijk heel veel interessante diensten kon inkopen en vandaar dat ik graag een keer met een medewerker van web gen wilde gaan praten om te kijken wat zij mij hier allemaal zouden kunnen aanbieden. Ik kreeg een vriendelijke medewerker aan de lijn toen ik even met dit bedrijf belde en deze vertelde mij toen in geuren en kleuren wat web gen allemaal voor mij zou kunnen doen. Ik was meteen onder de indruk en het was voor mij duidelijk dat ik met dit bedrijf wilde gaan samenwerken.

Dankzij web gen is mijn bezoekersaantal gestegen

Toen ik eenmaal contact had opgenomen met de mensen van web gen, is het allemaal heel snel gegaan. Het is namelijk zo dat deze mensen snel kunnen zien hoe hoog je website momenteel eindigt in Google wanneer je googelt op een term die gelinkt kan worden aan mijn website. Tot mijn grote teleurstelling, zag ik dat ik heel laag in deze zoekmachine eindigde. Daar konden de mensen van web gen verandering in aanbrengen werd mij verteld en vandaar dat ik graag met deze mensen wilde gaan samenwerken. Ik kreeg te horen dat deze mensen van web gen alles wisten van linkbuilding. Dat houdt, als ik het goed weet samen te vatten, in dat men er aan de hand van links naar andere sites voor kan zorgen dat mijn site hoger in Google eindigt. Dit wordt allemaal geheel volgens de regels van Google gedaan, dus er gebeurt niets illegaals, zo verzekerden de mensen van web gen mij. Dat was precies wat ik graag wilde en daarom heb ik web gen gevraagd om linkbuilding op mijn site toe te passen.

Ik raad Webgen.nl aan iedereen van harte aan

Wanneer u ook gebruik zou willen maken van de diensten van Webgen.nl, dan kan ik u dit alleen maar aanraden. U zult merken dat u hier:

  • geholpen wordt door een team van experts
  • dat u nooit veel geld hoeft te betalen voor de specialistische dienstverlening
  • uw site al heel snel meer bezoekers zal trekken

Kijk snel even op de site van Webgen.nl voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn