Vele jongeren blijven erbij dat een belastingadviseur nutteloos is, maar is dit echt zo? Wij Nederlanders beschikken over een goed systeem en een systeem wat de afgelopen jaren een stuk makkelijker is gemaakt om bijvoorbeeld de belastingteruggave in te dienen. Wanneer u inlogt op de belasting teruggave website verschijnen al uw gegevens in een handomdraai en hoeft u verder bijna niks meer zelf in te voeren. Dit is inderdaad handig maar wil dit zeggen dat u misschien voordelen misloopt? De oudere generatie gaat vaker wel naar een belastingadviseur en heeft te maken met het feit dat ze vaak het internet niet vertrouwen, maar ook omdat ze weten dat er meerdere aftrekposten zijn waardoor ze meer geld terug kunnen krijgen. Niet geschoten is altijd mis toch? En zo ging ik opzoek naar het beste administratiekantoor in Amersfoort. Voordat ik een afspraak had gemaakt bij een kantoor verdiepte ik me in het internet en vond wat informatie om mee te beginnen. Hier wat informatie voor u.

Administratiekantoor Amersfoort helpt u met al uw aftrekposten

Wanneer wij als particulier of als bedrijf belastingaangifte doen, mogen we bepaalde bedragen in mindering brengen op het bruto-inkomen. Anders gezegd mogen belastingplichtigen bepaalde posten van het bruto jaarinkomen aftrekken. Zo’n aftrekpost zorgt ervoor dat het inkomen waar belasting over moet worden betaald lager wordt. Na het researchen van alle belastingadviseurs vond ik een administratiekantoors rondom Amersfoort kwam ik uit bij Stuurman dienstverlening.  Ik wilde natuurlijk wel geïnformeerd worden door het beste administratiekantoor in Amersfoort. Ik ben studerende en ik werk daarnaast dus ik zou niet zo goed weten wat ik zou kunnen terug vragen bij de belastingdienst anders dan de standaard teruggave. Eenmaal gearriveerd bij het administratiekantoor in Amersfoort, beantwoorde mijn adviseur al mijn vragen en ging hij meteen aan de slag. Al snel realiseerde ik me dat ik over de afgelopen jaren eigenlijk veel meer geld had terug kunnen krijgen van de belasting. Wist u dat als student zijnde u een gedeelte van u studiekosten terug kunt vragen? Ook kunt u de kosten van uw laptop, schoolboeken etc. meerekenen bij de aftrekposten. Ook voor ouders die de studies betalen is dit natuurlijk erg gunstig. Er zoveel aftrekposten zijn waar ik nooit bij heb stilgestaan, omdat het zo ‘makkelijk’ voor ons is om het online zelf te doen. Uiteindelijk ontving ik 400 euro meer dan wat ik normaal per jaar terug krijg. Wat een feest en wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet contact op te zoeken met het administratiekantoor in Amersfoort.

Geld terug, iedereen blij!

De eerdere recensies die ik las over administrati kantoor in en rondom Amersfoort waren niet zo denderend. Ik ben enorm blij dat ik dit professioneel administratiekantoor in Amersfoort heb gevonden. Wat ik vooral las op het internet is dat klanten problemen hadden met het feit dat ze als particulier niet serieus werden genomen en de adviseurs liever tijd steken in bedrijven. Ik raad iedereen in die in Amersfoort woont een afspraak te maken met een adviseur en wat meer informatie te krijgen. Voor ouders die studies betalen, voor mensen die een koopwoning hebben, studenten en mensen die een bedrijf eigenen! Denk eens aan dat extra zakcentje voor de vakantie? Die reis die u al zo lang wilt maken? Of iets anders wat u graag zou willen hebben maar eigenlijk niet het geld voor heeft! Juist, wacht niet langer en vraag vrijblijvend informatie aan of  Neem dan contact op met Anton Stuurman. Dit kan door te bellen met 033 – 303 00 90 of door een bericht te sturen via de website www.sadienstverlening.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn